Пальне upg100 в баках українських автолюбителів: українська енергія та європейська якість

Бензин upg100 – це подарунок для вашої машини, адже в сучасному світі автомобіль став радше аксесуаром, ба навіть витвором мистецтва, аніж простим засобом пересування. Саме тому модернізація як зовнішнього, так і внутрішнього стану вашого «залізного улюбленця» відбувається семимильними кроками. Для цього потрібне надпотужне пальне і тут не обійтися без upg100.

Фото: пресслужба UPG

Цей легендарний бензин знову в продажу. Все, що вам потрібно, – це приїхати на будь-який АЗК мережі UPG, де ви зможете придбати пальне і переконатися в його перевагах.

Це стало можливим завдяки тому, що компанія під час війни оперативно уклала низку вигідних контрактів з європейськими постачальниками. Тому, попри нещодавню кризу в країні з пальним, UPG швидко вдалося відновити постачання та продаж високоякісного бензину.

Пальне upg100 має безліч переваг. Важливою характеристикою є його високооктановість – вона становить не менша 100 одиниць. Ваша автівка матиме легкий розгін і плавний запуск двигуна, збільшуючи тим самим його ресурси та рівномірно розподіляючи суміші по циліндрах.

upg100, в порівнянні із іншими видами бензинів, містить нижчий відсоток сірки, бензолу та ароматичних вуглеводів. Як результат відбувається зменшення корозії деталей. Ви можете бути впевнені: ваше авто працюватиме безперебійно. 

Зважаючи на низький вміст хімічних речовин, upg100 вирізняється екологічною безпечністю. У  процесі згоряння він виділяє більшу кількість енергії, тим самим мінімізуючи витрати. Тож, використовуючи upg100, ви дбаєте ще й про навколишнє середовище.

Фото: пресслужба UPG

Про upg100 кажуть: «європейська якість», адже бензин постачається з Європи та проходить багаторівневу перевірку: з кожної партії відбирають контрольні проби, які надходять до лабораторії, а фахівці роблять аналіз на відповідність всім вимогам. 

Якщо хочете впевнитися в якості бензину, завітайте на будь-який АЗК UPG, де ви зможете ознайомитися з паспортом пального. Він є гарантією того, що пальне пройшло вхідний контроль в Україні та відповідає ДСТУ. Тим більше абсолютно всі види пального на АЗК UPG постачаються з Європи та відповідають стандарту Євро-5.

Тому без перебільшень компанія піклується про своїх клієнтів та наголошує на екологічній безпеці власного продукту.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук