«Квартіндер» та пошук помешкань за назвою метро: оновлення bird

Читати на RU

Команда bird, iOS-додатка з пошуку квартир для довгострокової оренди у Києві, представила оновлень свого продукту. Найважливішими стали три нововведення: «Олівчик», «Квартіндер» та «Пошук». Про це фаундер та дизайнер bird Арсеній Фещенко розповів у своєму Telegram-каналі. Нові функції були перенесені з лондонській версії додатка під назвою birb, що вже три місяці працює на британському ринку.

Зображення: bird
  • bird — це експериментальний продукт компанії ЛУН, який з’явився в App Store у грудні 2018 року. Його головні фічі — детальна 3D-карта, на якій підсвічуються будинки з помешканнями, що здаються в оренду, а також bird AI — рішення для боротьби з фейковими оголошеннями.
  • Цього року, символічно до дня Києва 28 травня, команда bird запустила аналогічний додаток у Лондоні. Там він працює під назвою birb. Британський продукт отримав функції, яких тоді не було у київські версії — і тепер розробники перенесли їх до bird.

Однією із цілей запуску в Лондоні було дослідження іноземних додатків оренди. Ми були впевнені, що на одному з найрозвиненіших ринків оренди у світі ми точно знайдемо потужні покращення. Так і сталось, і ми прокачали обидві версії додатку: лондонський birb і рідний київський bird,

— розповів Арсеній Фещенко, фаундер та дизайнер додатків bird та birb.

Нові функції у додатку bird

  1. Олівчик. Відтепер у додатку на карті можна обвести зону пошуку квартири, а також підписуватися на нові оголошення про помешкання, що розташовані у ній.
  2. Квартіндер. Це «Tinder для квартир», жартівлива фіча яку команда показувала на день усіх закоханих. Тепер це повноцінна функція — квартири можна свайпати праворуч-ліворуч, щоб знайти улюблену. 
  3. Пошук. У додатку з’явилася можливість пошуку помешкань за назвами мікрорайонів, метро, ЖК та адрес.

Окрім запуску функцій, команда удосконалила додаток загалом. За словами розробників, bird став працювати стабільніше, швидше, були виправлені дрібні баги. Зокрема, покращено роботу алгоритму натиску на 3D-будинки на карті.

Про те як розробники bird запускали свій продукт у Лондоні, а також про роботу команди в умовах повномасштабної війни, AIN.UA розповідав раніше.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук