Дубілет запустив компанію Navkolo. Це — екосистема для МСБ

Читати на RU

Співзасновник Monobank та Smartass Дмитро Дубілет запустив нову компанію під назвою Navkolo. Це екосистема IT-продуктів, які допомагають малому та середньому бізнесу вести аналітику. Про це підприємець написав у соцмережах.

На сьогодні в бізнесу є два модулі — бухгалтерія та автоматизація торгівлі. Далі з’являться інші сервіси для різних функцій та сегментів.

  • Navkolo.Бухгалтерія. Допомагає з аналітикою придбання, необоротних активів, зарплатами, персоналом, податками, звітністю. В цьому сегменті партнером компанії є Bookkeeper.
  • Navkolo.Торгівля. Допомагає вести складський облік, працювати з цінами, розрахунками з клієнтами та постачальниками, кадровим обліком, CRM. Партнер — DNTrade.

«Ідея бізнесу з’явилась на початку війни — коли ми усвідомили, що переважна більшість українських компаній досі користується російським 1С та іншими програмами. Навіть якщо не брати до уваги, що 1С — російське створіння, український бізнес вже давно мав би відмовитись від цих жахливих програм 90-х років. 1С — це довго, дорого, незручно. Будь-який крок потребує залучення програмістів. Вирви-око інтерфейси. Нема доступу зі смартфону», — пише Дубілет.

Як спробувати?

Щоб спробувати Navkolo, потрібно залиште свої контакти на сайті navkolo.one та отримати запрошення. Для бета-тестувальників перший місяць безкоштовно, наступний рік — знижка 50%.

Чому це цікаво? Як каже Дубілет, в Navkolo не створюють сервіси самостійно, а відбирають продукти інших українських компаній та інтегрують їх. Коли якийсь сервіс інтегровано у Navkolo, це значить, що він пройшов перевірку на функціональність, перспективи розвитку тощо.

Всі сервіси Navkolo мають єдину реєстрацію, службу підтримки (телефон та чат), взаємодію з державними органами та між собою, спільний білінг.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук