В Україні з’явилася перша справжня підписка на автомобілі – ULFAUTO [підписка]

4

Чому люди не хочуть володіти речами?

Спочатку відмова від володіння квартирою або машиною сприймалася як недалекоглядна забаганка розбещених «айтішників». Та з часом все більше людей почали відмовлятися від «обростання» речами. Світ став відкритішим, робота – мобільнішою, життя – наповненішим. 

Ні, це не значить, що люди припинили користуватися досягненнями прогресу. Навпаки, беруть найкраще, але тимчасово, відповідно до потреб – починаючи з оренди житла і каршерінгу, і закінчуючи прокатом побутової техніки та інструментів. 

Пандемія COVID-19, дефіцит автомобільних мікрочипів і повномасштабна війна з росією підкреслили цю тенденцію. Близькі люди, власна мобільність і відчуття свободи стали значно важливішими за володіння речами.

Підписка на авто

Всі чули про підписку. Хтось підписаний на YouTube або Netflix, хтось – на газети та журнали. Підписка – про зручність та вигідність: оформлюєш на декілька місяців чи на рік, а платиш щомісяця за фактом використання. До цього ж, завжди маєш свіжу версію, певні плюшки (навіть якщо «не ведеш цілодобове спостереження» за оновленням) – у підписці це все за дефолтом. 

В США та Європі давно помітили, що люди масово втратили бажання вкладати кошти в купівлю авто. Так купівля еволюціонувала в лізинг, оренду, а зараз у підписку на автомобіль.

Зі світового досвіду, для розуміння масштабів: підписка – це не просто стартап якоїсь фірми з парком різних авто. Цю послугу також надають великі бренди – Volvo, Ford, BMW, Audi, Mercedes-Benz, Lexus, Porsche.

В Україні культура підписки на авто тільки починає розвиватися. Компанія ULF запустила першу справжню підписку на авто в Україні ULFAUTO [підписка].

ULFAUTO [підписка] – це новий спосіб володіння автомобілем, значно зручніший за оренду:

  • Підписку легко оформити – потрібні лише паспорт, ІПН та водійське посвідчення. Весь процес займає від 15 хвилин до декількох годин. 
  • Перший внесок – не всі гроші світу, а лише плата за місяць користування + гарантійний депозит у розмірі місячного платежу.
  • В плату вже включені повне страхування, обслуговування, шини, технічний сервіс та багато іншого.
  • Припинити підписку так само легко, як і розпочати. Тут немає космічних надуманих списань грошей за дострокове закінчення.  Якщо клієнт бажає припинити підписку раніше прописаного в договорі терміну, то він ризикує лише гарантійним депозитом. Ніякого штрафу чи пені.

Що включає підписка

Це багатогранний сервіс, що передбачає купу моментів, з якими стикаються водії: консультації з приводу ситуацій на дорозі, пошук місць найближчих заправок, готелів, урегулювання страхових випадків, дрібних та більш серйозних ремонтів тощо. Водій-підписник лише користується автомобілем, отримує задоволення від водіння і переймається тільки за заправку баку. А всю бюрократично-технічну мороку ULFAUTO бере на себе. 

ULFAUTO [підписка] включає:

  • повне страхування (КАСКО з покриттям 0% при ДТП та 0% на викрадення авто; ОСЦПВ);
  • технічне обслуговування;
  • гарантійні та негарантійні ремонти;
  • підмінний автомобіль у випадку, якщо авто за підпискою в ремонті;
  • шинний сервіс: 2 комплекти шин, зберігання та шиномонтаж;
  • цілодобова підтримка в дорозі;
  • можливість використання авто за кордоном та повна консультаційна та технічна підтримка;
  • можливість замінити автомобіль на інший у межах договору підписки.

Навіть такі дрібні питання, як заміна мастила, техогляд або перевірка комп’ютера – все це ULFAUTO бере на себе. Водію лишається лише заправляти та мити машину.

Чому ULFAUTO наголошує, що це «перша справжня» підписка?

ULF має 11 років досвіду на українському ринку фінансування автомобілів, тому чудово розуміє всі нюанси. Не можна просто так взяти, і назвати щось «підпискою». Від справжньої підписки в сервісах, представлених в Україні, лише назва. Насправді це – лізинг на непрозорих умовах від компаній без відповідної ліцензії.

Проаналізувавши американський, європейський, азійський ринки, компанія ULF створила першу в Україні справжню підписку на авто. Таку, якою вона має бути. Окрім цього, сервіс створено на умовах, яких засновникам самим було б цікаво ним користуватися. 

Підписка на авто закриває потреби вільного пересування і не навішує довгострокових фінансових зобов’язань. Оформлення швидке та доступне: усього один місячний платіж + гарантійний депозит у розмірі місячного платежу. Гарантійний платіж повертається після закінчення терміну підписки. 

Термін зручний та гнучкий: від місяця до декількох років. Упродовж кожного місяця клієнт вносить абонплату. Що цікаво, абонплата фіксована і прописана в договорі в гривнях, тобто курс долару на неї не впливає.

Підписка не передбачає отримання автомобіля у власність. Лише користування. Користування, під час якого підписник не переймається ні про що, окрім заправки баку. Усі технічні, організаційні, страхові моменти покриває компанія. Тому, любов та трепет, які власники автомобілей зазвичай скеровують на своє авто, можна повністю скеровувати на близьких. 

Чим підписка на авто відрізняється від оренди?

Підписка – це еволюція оренди, значно ліпша і гнучкіша її версія:

  • Має нижчу вартість, яка включає купу додаткових послуг. Не потрібно переплачувати або оформлювати зайве.
  • За бажанням можна змінити авто. В договорі зазначено, що для цього потрібно.
  • Автомобіль з максимальним покриттям страхових ризиків. Жодних франшиз чи сплати за додаткових користувачів авто за підпискою.
  • Підписник має цілодобову сервісну підтримку – як інформаційну, так і технічну. Від консультації телефоном до ремонту. Навіть за кордоном.
  • Виїзд за кордон. Дозволено. Тільки повідомляти про свої плани слід заздалегідь – за тиждень або хоча б за декілька днів – аби компанія встигла підготувати автомобіль для безпечної дороги.
  • Можна легко вийти з підписки без штрафів або втрат проплаченої наперед суми грошей.

І це не кажучи про те, що в кожній машині є всі необхідні дрібниці – аптечка, трос,  органайзер з омивачами, поліролями, серветками тощо, підмінна шина, тримач для телефону та парасолька. 

Підписка на авто – поки що нова культура володіння автомобілем.

Більш детальну інформацію про ULFAUTO [підписка], умови й різні тонкощі читайте на офіційному сайті. Там же можна обрати автівки, доступні по підписці.

Вище ми зазначали, що оформити підписку вкрай легко. Фактично, для цього потрібно зробити наступне:

  1. Оберіть авто та термін підписки.
  2. Залиште заявку на сайті.
  3. Вам зателефонує менеджер, підтвердіть йому свій вибір.
  4. Надайте фото паспорта, ІПН та водійського посвідчення.
  5. Підпишіть договір та сплатіть місячний платіж і гарантійний депозит.

Це все. Отримуєте автомобіль, сідаєте і їдете. А про все інше подбає ULFAUTO.

Залишити коментар

Коментарі | 4

  • Смешно читать с акцентом “настоящий первый сервис подписки” при том что в переписке менеджеры признали что знают Drivovo.com в котором уже автопарк 98 авто

    Если провести анализ то видно что заголовки и акценты взяты с нашего сайта, например “[підписка] – це новий спосіб володіння автомобілем, ”

    То есть компания которая всегда была структурой ТАС, занималась лизингом б/у авто, слизала контент, и при этом рассказывает, что “Не можна просто так взяти, і назвати щось «підпискою». Від справжньої підписки в сервісах, представлених в Україні, лише назва. Насправді це – лізинг на непрозорих умовах від компаній без відповідної ліцензії.” Чушь полнейшая.

    Соловьев Максим founder Drivovo – Перший в Україні сервіс авто за підпискою з 2020 року. Powered by CarBar

  • То, что у Драйвово написано на сайте, не совпадает с реальностью. Когда-то на сайте было указано (может и сейчас), что подбирают машинку под пожелания клиента. Нам сказали – берите шо есть. Второе так и не поняли, чем подписка отличается от лизинга. Срок подписки – три года. Бред какой-то

    Если в Украине и правда появится услуга по подписке на машину – круто)

    Но благодаря драйвово лично нам уже не актуально

Пошук