Як перенести акаунт World of Tanks на європейський сервер — інструкція

Як раніше повідомляв AIN.UA, у вересні українські гравці World of Tanks, World of Warships і інших ігор компанії Wargaming можуть перенести свої акаунти з регіону СНД на європейський, в той час, як у росії та Білорусі гра отримає окремий ігровий клієнт і змінить назви на «Мир Танков», та «Мир Кораблей».

В цьому матеріалі журналіст AIN.UA розповідає про всі особливості перенесення акаунту на європейські сервери, та нові умови для українців.

Особливості перенесення акаунту

У вересні кожному гравцю World of Tanks буде надано вибір, де  він хоче продовжити гру:

  • У RU-регіоні, де гра належить Lesta Games і називається «Мир Танков»;
  • У EU-регіоні, де розробкою продовжить займатися Wargaming.

Вибір можна зробити в Особистому кабінеті та WGC, ухваливши при цьому нову Ліцензійну угоду та відповідні правила. Ви можете відкладати рішення й продовжувати грати без перносу до жовтня 2022 року, коли гра почне вимагати визначитись, інакше вас не впустять до боїв.

Основні зміни від перенесення акаунту на європейський сервер виглядають наступним чином:

  • Аккаунт: У EU-регіоні створюється новий обліковий запис, на який буде перенесено ваш прогрес у всіх проектах Wargaming. Старий обліковий запис у всіх проектах в СНД-регіоні буде заблокований і поставлений на видалення.
  • Ігрові цінності та статистика: На новий EU-аккаунт переносяться всі ігрові цінності за винятком: M4A2E4 Sherman та T-44-100.
  • Платежі та ціни: після перенесення облікового запису в EU-регіон всі платіжні методи будуть доступні. Підхід до ціноутворення буде аналогічним тому, що був у СНД-регіоні.
  • Нікнейм: Новому акаунту присвоюється нікнейм згідно з правилами: якщо існуючий нікнейм не зайнятий в EU-регіоні, він перенесеться як є. Якщо зайнятий, система створить технічний нікнейм з можливістю безкоштовно його змінити.

Як перенести акаунт World of Tanks на європейський сервер?

Для перенесення акаунту нічого особливого робити не потрібно. Як тільки процедура буде запущена, гравцю достатньо зайти в лаунчер й він автоматично отримає сповіщення з пропозицією про перехід.

Гравцю достатньо вибрати EU-регіон і протягом найближчого часу (Wargaming попереджає, що це може займати до декількох днів) його акаунт, всі танки, нагороди та валюта будуть переміщені на новий акаунт в новому регіоні.

Після перенесення акаунту гравцеві надається можливість змінити свій вибір протягом 59 днів. Але при цьому здійснити такий «повторний» трансфер облікового запису можна лише 1 раз. Також варто пам’ятати, що через два тижні після успішного переходу на новий сервер, обліковий запис, прив’язаний до СНД-сервера, буде автоматично виставлений на видалення.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук