«Асоціація» Ноосфера проведе міжнародний космічний хакатон за підтримки NASA. Як долучитись?


Давно мріяли реалізувати свій талант у космічній галузі? Долучайтесь до локального етапу найбільшого у світі космічного хакатону NASA Space Apps Challenge Dnipro. Ви можете обрати завдання не тільки з технічних дисциплін, але й гейм- чи артсфери. 

Хатактон проходитиме онлайн. Долучитись до локального етапу можуть учасники зі всієї країни. Участь — безкоштовна. 

NASA Space Apps Challenge — це  міжнародний космічний хакатон, організований за підтримки NASA (Національного управління з аеронавтики й дослідження космічного простору США) у різних країнах. До участі запрошуються студенти, науковці, програмісти, аналітики, дизайнери, письменники, мейкери, інженери та інші шанувальники космосу і технологій. Серед задач хакатону як розробка хардвер-проєктів, так і творчі завдання! Тож усі охочі знайдуть задачу для себе.

Реєстрація та умови участі доступні за посиланням.

  • Дата: 1-2 жовтня 2022;
  • Місце: онлайн.

Організатор локального етапу NASA Space Apps Challenge у Дніпрі — ГО «Асоціація Ноосфера» (Noosphere), заснована меценатом і підприємцем у галузях інформаційних і космічних технологій Максом Поляковим. Це вже шостий локальний відбір, який Noosphere проводить у Дніпрі. За шість років хакатону до етапу долучилися понад 750 фанатів космосу, завдяки яким з’явилася близько 100 цікавих кейсів і проєктів. Найцікавіші з них — це історії переможців локального етапу на глобальному рівні:

  • у 2017 році команда Spacer увійшла до топ-10 у номінації People’s Choice;
  • у 2020 році команда FireWay перемогла у номінації Best Use of Technology.

Підпишіться на сторінку івенту у Facebook, щоб бути в курсі останніх новин. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук