Міжнародна ІТ-компанія Avenga призначила нового СЕО – українця Юрія Адамчука

Читати на RU

Міжнародна ІТ-компанія Avenga оголосила про призначення нового СЕО. Ним став українець Юрій Адамчук, який прийшов на заміну Яна Веберінга. Про це 5 вересня 2022 року AIN.UA повідомили представники компанії.

Юрій Адамчук
Фото: Avenga

Як зазначається, Ян Веберінг, який також є засновником Avenga, залишиться в компанії у якості акціонера та голови Консультативного комітету. За його словами, рішення було прийняте оскільки настав сприятливий момент, щоб забезпечити послідовну передачу управління:

«Коли три роки тому я продав Avenga свою компанію, у нас був план по створенню повністю інтегрованого глобального гравця із всесвітньо відомим брендом та ціннісно-орієнтованим ДНК. Тепер, коли цього досягнуто, настав сприятливий момент, щоб забезпечити послідовну передачу управління», – пояснив Веберінг.

Новопризначений Юрій Адамчук працював в Avenga, та її попереднику Core Value, впродовж семи років. У 2019 році він став CDO в Avenga Group, а пізніше – COO групи. До цього він займав керівні посади в KM Core, PricewaterhouseCoopers та KPMG. Говорячи про плани щодо подальшого розвитку компанії, Юрій зазначає:

«Надалі ми продовжуватимемо розвивати компанію як платформу «купуй і будуй», відкриваючи нові ринки та виявляючи нові можливості для зростання».

Такі кроки, за словами нового СЕО, дозволять Avenga реалізувати «довгострокову стратегію перетворення на лідера цифрової трансформації, що пропонує високоякісні рішення для клієнтів та найкращі умови праці для співробітників».

Ян Веберінг, як новий голова Консультативного комітету, буде надалі консультувати Юрія Адамчука та його команду.

Про компанію

  • Avenga — міжнародна IT-компанія, заснована в 2019 році шляхом об‘єднання українсько-американської CoreValue з IT Kontrakt, Sevenval та Solidbrain.
  • Компанія пропонує послуги з розробки стратегії, роботи з клієнтським досвідом, розробку рішень та програмних продуктів.
  • В 2021 році Avenga повідомила про приєднання до своєї платформи Perfectial. Після об’єднання кількість фахівців в Avenga складає понад 3500 осіб.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук