У Варшаві відкривається коворкінг для українських стартапів

Читати на RU

У Варшаві 8 вересня в рамках програми Polish-Ukranian startup bridge (PUSB) офіційно відкривається коворкінг для українських стартапів, які через війну вимушені шукати нові шляхи розвитку власного бізнесу. Реєстрація для стартапів доступна за посиланням.

Що пропонують українським підприємцям?

«Відкриття простору стане чудовою можливістю зустрітися із засновниками українських стартап-проектів, представниками польських фондів Венчурного Капіталу та інституціями бізнес-середовища з Польщі та України в одному місці», — зазначили в PUSB.

Кожен підприємець, який виконає умови підтримки, отримає місце для роботи та ділових зустрічей, можливість обмінятись досвідом та знайти нові форми польсько-української співпраці у сфері інноваційних проектів.

Коворкінгом PUSB можуть користуватись стартапи, які відповідають таким умовам:

  • Це громадяни України, які до 24 лютого, запустили розробку власних продуктів та/або послуги з високим технологічним потенціалом.
  • Ведуть бізнес або шукають можливості для розширення своєї діяльності на території Польщі та Європейського Союзу.
  • Їхній стартап офіційно зареєстрований не довше 60 місяців (може бути різна форма реєстрації ФОП чи ТОВ)

Усі, хто відповідають цим умовам, можуть зареєструватись на сайті Polish-Ukranian startup bridge за посиланням та отримати підтвердження реєстрації. Після цього треба підписати договір на користування місцем. Загальна кількість учасників коворкінгу обмежена і складає 30 місць.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук