Apple показала новий Apple Watch Ultra для спортсменів, оновила Apple Watch 8 та SE

Читати на RU

Компанія Apple представила нове покоління смарт-годинників Apple Watch. Коротко про новинки.

Apple Watch Ultra

Компанія Apple вийшла на ринок професійних годинників для спорту і представила Apple Watch Ultra. Як стверджують у компанії, на створення новинки пішло чимало часу. Новинка більша, потужніша, міцніша. Годинник може працювати до 36 годин, з продовженням до 60 годин у більш економному режимі (до Garmin і двох тижнів ще далеко).

Додали нову кнопку, колесо Digital Crown зробили більшим. Звичайно ж, нові ремінці, новий початковий екран. Годинник підходить як для глибоких занурень під воду (до сотні метрів) так і для походів у гори. Він може легше витримувати низькі та надвисокі температури.

Ціна — $799. Замовляти можна зараз, у продажу — з 23 вересня.

Apple Watch 8

Дизайн годинника залишився таким же як і раніше. Стилізувати гаджет під себе традиційно можна за рахунок вибору з великого числа кольорів та різних ремінців. В компанії також наголосили, що новинка має захист від води, бруду та досить міцна.

Та основний акцент традиційно робиться на нових можливостях годинника. Наприклад, новий датчик температури, що вивчає зміни температури тіла. Додані нові функції для відслідковування показників, які стосуються жіночого здоров’я.

Ще одна нова функція — відслідковування аварій. Тепер Apple Watch розуміють, коли людина потрапляє в аварію і можуть автоматично дзвонити в службу допомоги. Для запуску цієї функції в Apple витратили роки тестів та досліджень, щоб годинник міг зрозуміти, коли людина дійсно потрапляє в аварію.

Ще одна функція стосується найбільшої проблеми Apple Watch — вони працюють дуже мало. Тепер запущена функція Low Power Mode, що повинна збільшити роботу годинників до 36 годин.

Загалом оновлення стало не дуже великим, і стосується лише нових датчиків та кольорів годинника. Вартість — від $399 та від $499 залежно від версії. Замовляти можна сьогодні, у продажу — з 16 вересня.

Apple Watch SE

Компанія оновила також і Apple Watch SE — свою більш доступну модель. Ціна від $249 та $299 залежно від моделі.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук