У WayForPay створили безкоштовний конструктор лендінгів

Новий інструмент «Лендінг» від платіжного сервісу WayForPay  дозволяє створити безкоштовний власний лендінг з можливістю продавати товари, інфотовари, послуги та приймати онлайн-платежі.

Свій лендінг можна створити за допомогою простого конструктора. Додати необхідні текстові блоки, обрати тему, налаштувати методи доставки, додати аналітику, свій домен та інші інструменти для продажів — все це можна зробити за допомогою нового інструмента від WayForPay.

Створити лендінг можна безкоштовно. Комісія буде стягуватись лише за успішний платіж – 2,2%. Більше ніяких додаткових платежів за використання інструменту. 

«Простий конструктор дозволяє швидко та без зусиль створити свій сайт, а великий вибір налаштувань — адаптувати лендінг під потреби свого бізнесу».

Для кого?

Для продажу товарів, послуг та інфотоварів. Для тих, хто продає курси, тренінги, пакети послуг або декілька видів товарів. Простий конструктор та необхідні опції в інструменті дозволяють створити та налаштувати сайт за кілька хвилин. 

Що можливо з інструментом «Лендінги»:

  • Створити свій лендінг з прийомом платежів та модулями доставки.
  • Додати товари, послуги або інфотовари.
  • Отримувати платежі за допомогою популярних платіжних методів, та навіть продавати у розстрочку. Без додаткових договорів та інтеграцій. 
  • У лендінгу можна обрати одну з 8-ми доступних тем, можна додати модулі для контенту.
  • Використовувати домен сервісу, або додати свій домен.
  • Слідкувати за замовленнями.
  • При продажі інфотоварів через лендінг, посилання на продукт буде відправлятись автоматично після успішної оплати. 
  • Додати додаткові налаштування: аналітика, метатеги, форма зворотного зв’язку та інші.  

Як створити лендінг?

  1. Пройдіть реєстрацію і процес активації, якщо у вас ще немає магазину у WayForPay.
  1. Для створення сайту перейдіть в меню «Платіжні інструменти» –  блок «Лендінг». Почніть створення та оформлення лендінгу:

Вкажіть назву для формування посилання (адреса сайту). Оберіть тему, доступні мовні версії. Можна також додати свій власний домен. 

Завантажте логотип, додайте текстовий опис умов доставки, оплати та політики повернень, а також контакти.

Редагуйте наповнення блоків, їх черговість, додавайте нові блоки. Панель для редагування блоків знаходиться праворуч необхідного блоку.

Наразі у конструкторі доступні 7 видів блоків. Команда сервісу вже працює над новими модулями для контенту. 

  1. Далі можна перейти до налаштувань лендінгу. 

Налаштування

Налаштуйте прийом платежів та доставку, оберіть додаткові налаштування. Та продавайте товари або інфопродукти без жодних сторонніх платформ. 

Можна додати свій домен, мета теги, аналітику Google Analytics та Facebook Pixel, форму зворотного зв’язку, налаштувати доставку та додаткові поля. 

Крім того, можна додати пРРО у сервісі та кожен платіж буде автоматично фіскалізувати. 

Також можна продавати товари у розстрочку онлайн, без додаткових договорів та інтеграцій з кожним банком, який має кредитні продукти. Достатньо просто додати платіжні методи у розстрочку у налаштуваннях. 

Продажі та статистика

Слідкувати за продажами можна в особистому кабінеті. У меню статистики будуть показані дані по кожному замовленню. Крім того, з меню можна провести повернення коштів у разі необхідності. 

Також, повідомлення про кожне замовлення можна отримувати у Telegram за допомогою @WayForPay_Bot.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук