AMC Bridge набирає команду за межами України. Про диверсифікацію та плани 

У березні ІТ-компанія AMC Bridge відкрила свій перший офіс у Польщі, а саме — у Вроцлаві. Згодом компанія оголосила про найм у всіх країнах, де вона представлена, а також визначила нові точки росту на світовому ринку. Які цілі компанії, а також що таке розширення відкриває для українських та європейських програмістів, читайте нижче. 

Going Global стратегія

AMC Bridge — ІТ-компанія зі штаб-квартирою у США, що представлена в Польщі, Україні, Німеччині, Великій Британії та має представницький офіс в Японії. Відкритий нещодавно офіс у Вроцлаві став головним представництвом AMC Bridge в Європі. Окрім цього, компанія розглядає можливості для розширення в Індії, Узбекистані, а також країнах Латинської Америки, відтак стаючи глобальним бізнесом. 

«Як компанія, що надає послуги великим гравцям ринку, а також має команду у майже 800 фахівців, ми завжди діємо з міркувань стійкості бізнесу. Розширення глобальної операційної діяльності — це те, що гарантує стабільний розвиток AMC Bridge, а відтак нашу спроможність надалі виконувати свої зобов’язання перед клієнтами, колегами та підтримувати економіку Україну», — сказав Майкл Луденські, CEO & CFO компанії

 «Ми зберегли нашу команду у повному складі під час пандемії, ми зберігаємо команду під час війни. Це принципова позиція компанії як працедавця. Разом із тим, ми надаємо послуги, тож добре розуміємо побоювання існуючих і потенційних клієнтів. Сьогодні в Україні війна, і наше завдання — надати клієнтам гарантії того, що вони безперебійно отримуватимуть сервіс. Це з одного боку. З іншого — створити умови, в яких колеги й далі працюють у клієнтських проєктах та можуть робити те, в чому вони профі. Стратегія going global та диверсифікація бізнесу — найбільш ефективний спосіб досягти обидвох цілей», — каже Ігор Цинман, President AMC Bridge

Що це означає для українських фахівців

Компанія залишається в Україні й далі наймає та найматиме фахівців тут. AMC Bridge сформувався завдяки експертизі, яку мають українські спеціалісти, тож вони — надважлива частина його команди. Разом із тим AMC Bridge стає глобальною компанією. А це означає, що застосовуватиме все більше міжнародних практик, а її колеги матимуть ще більше можливостей для кар’єрного розвитку. 

AMC Bridge у Польщі

Станом на сьогодні у Польщі працюють 20 фахівців компанії.  Загалом AMC Bridge готовий прийняти всіх колег, зацікавлених у релокації. Також компанія відкрита до співпраці з українцями, що опинились у Польщі чи інших європейських країнах, а також до співпраці з європейськими спеціалістами.  

«Наша ціль — масштабувати культуру компанії, що формувалась впродовж останніх 20 з надлишком років, і знайти фахівців, яким близькі наші цінності, завдання та спеціалізація на інженерному софті. Тому ми відкриті до співпраці й з українськими, і з європейськими кандидатами», — додає Regional Manager AMC Bridge у Польщі Ірина Таран. 

У Польщі, з-поміж іншого, AMC Bridge шукає розробників (JavaScript Full Stack, 3D Full Stack,  Mathematical С++, Solr Java Full Stack, Desktop Application); DevOps та Systems інженерів тощо.  

Більше про компанію дізнайтесь на сайті.  

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук