6 жовтня Google представить Pixel Watch і Pixel 7

Читати на RU

Google почав розсилати запрошення на осінній захід, який має відбутися 6 жовтня. Там будуть представлені майбутні телефони Pixel 7, а також Pixel Watch, пише The Verge.

Компанія продемонструвала обидва пристрої на своєму заході I/O на початку цього року, оголосивши, що вони з’являться восени. Google також каже, що використає цю подію, щоб оголосити про нові доповнення до портфоліо розумного будинку Nest .

Google, передбачивши витоки, розкрили ще більше деталей про пристрої: на сторінці Pixel 7 повідомляється, що він буде працювати на чіпі нового покоління під назвою Tensor G2. Чутки не розкрили багато про нову модель. Був відомий лише факт, що модель Pro має алюмінієву панель камери з двома вирізами на задній панелі.

Комусь із користувачів вдалося розпакувати телефон, але з огляду на те, що Android 13 уже почав розгортатися на інших пристроях, це не зовсім новинка. Однак на початку цього року користувач Redditor отримав прототип Pixel Watch, нібито його залишили в ресторані. Фотографії допомогли краще зрозуміти розмір годинника, а також те, як він виглядатиме на зап’ясті.

Чому це важливо

Схоже, що Pixel 7 буде досить простим продовженням телефонів попереднього покоління, але Watch як «перший розумний годинник, створений Google», приковує багато уваги. Конкуренти Samsung і Apple роками виробляють такі пристрої, тому вихід компанії повинен бути компетентним і конкурентоспроможним одразу. Поки що подробиць про це мало — ми навіть не знаємо, який чіп він використовуватиме — але отримаємо більш чітку картину 6 жовтня.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук