Сезон полювання за новинками Apple відкрито: «Цитрус» розказав, що представили на новій презентації 

Це сталося! Вчора відбулася довгоочікувана презентація Apple і «Цитрус» вже готовий поділитися найгарячішими новинами з неї.

Загалом було представлено 8 продуктів:

  • Apple Watch 8.
  • Apple Watch SE.
  • Apple Watch Ultra.
  • AirPods Pro.
  • iPhone 14.
  • iPhone 14 Plus.
  • iPhone 14 Pro.
  • iPhone 14 Pro Max.

Пропустили відеотрансляцію? Не страшно. «Цитрус» підготував для вас огляд всіх новинок. А якщо хочете отримати їх одними з перших – вам сюди. 

З перших хвилин презентації стало зрозуміло, що Apple роблять особливий акцент на захисті безпеки життя. Цією темою була пронизана вся презентація і майже в кожному новому продукті є функції, які потурбуються про вас у разі надзвичайної ситуації. Це і нові датчики на годинниках для відстеження стану здоров’я в моменті, і автоматичні системи виклику екстрених служб, і датчик виявлення аварій, і найголовніше – супутниковий зв’язок.   

Завдяки цьому їх нові ґаджети виглядають не просто бажаними, а життєво необхідними. Непоганий хід, нічого не скажеш!

І, чесно кажучи, не захотіти представлені новинки дуже складно. Вони дійсно круті. 

Apple Watch: все необхідне — на вашій руці 

Головне доповнення смартгодинників Apple – датчик температури, який істотно збільшує можливості моніторингу стану здоров’я. Особливо це актуально для жінок, адже завдяки ньому можна стежити за циклом і навіть планувати вагітність. Функція виявлення аварії може не лише оцінити ступінь ураження, а й “покликати” на допомогу, відправивши ваші геодані службам допомоги. Також розширили функціональність для занять спортом, щоб вони були ще більш результативними.  

Apple Watch 8

Візуально, вони не сильно відрізняються від попередньої моделі, але функцій побільшало. Особливо щодо питань здоров’я – це ваша персональна лабораторія, яка відстежує температуру тіла, детально аналізує сон, вимірює рівень кисню в крові, відстежує серцебиття і нагадує прийняти ліки. Доступні в 4 кольорах.

Apple Watch SE

Бюджетна версія без датчика температури, але не менш функціональна. Так само стежить за здоров’ям, допомагає тренуватися, має 3 стильні кольори та ще й швидша на 20% за свого попередника.

Apple Watch Ultra

А це було прям неочікувано і ВАУ! Візуально виглядають зовсім по-новому: титановий корпус, збільшений 49 мм дисплей Retina з яскравістю до 2000 ніт, пряме скло, додаткова кнопка керування і супер стильний ремінець з титановою застібкою. У годинниках серії Ultra встановлений найбільший акумулятор за всю історію Apple Watch, вони можуть працювати до 36 годин, а в режимі енергозбереження – до 60 год.   З ними можна навіть занурюватися на глибину до 30 м, а ще підкорювати гірські вершини чи досліджувати пустелі – цей годинник витримає все.  

AirPods Pro (2nd generetion): саунд на повну

Здавалося б, як можна покращити досконалість? Але Apple вдалося і це. Новий процесор, покращена система Spatial Audio, ще активніше шумоподавлення та адаптивне прозоре звучання, робота до 6 годин на одному заряді та до 30 годин разом з кейсом – все це допоможе повною мірою насолоджуватись музикою та спілкуванням. Ще додали керування за допомогою свайпу та динамік на кейс, для зручного пошуку девайса. 

iPhone14 та iPhone 14 Plus: новий стандарт класики

У цій серії встановлений процесор А15, тому їх працездатність відповідає минулорічним прошкам. Найбільших змін зазнали камери – кріейтори контенту точно зацінять – покращена зйомка при поганому освітлені, селфі-камера з автофокусом і режим стабілізації на відео. 

Випускаються в 5-ти кольорах: blue, purple, midnight, starlight, red.

В iPhone 14 Plus екран збільшений на 21%, а автономний час роботи збільшений до 26 годин.  

iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max: максимум всього, про що можна мріяти 

Чого вартий лише оновлений дизайн! Чубчик повністю прибрати не змогли, але обіграли його так, що візуально він став кращою частиною цієї серії. Безсумнівно, Dynamic Island – справжня інновація Apple – він виводить анімовані сповіщення так, щоб не відволікати вас від інших справ, і виглядає це нереально круто.

Підтримують функцію Always-On – тепер не потрібно постійно розблоковувати екран, коли хочете подивитися сповіщення.

Яскравість екрану досягає до 2000 ніт – зараз це унікальний показник для смартфонів. 

В камерах додали покращений і більш чутливий сенсор, що істотно покращив зйомку при поганому освітлені. У режимі зйомки ProRAW фото робляться у 48 Мп – така деталізація підійде навіть для професіоналів. 

Є 4 фантастичні кольори: deep purple, gold, silver, space black. 

Всі айфони 2022 року можуть напряму з’єднуватися зі супутником. Тобто, де б ви не знаходилися, навіть якщо там немає зв’язку, телефон відправить повідомлення через супутниковий зв’язок. Це революція у світі смартфонів, але поки  працюватиме вона лише в США та Канаді. 

Хочете побачити більше – дивіться огляд презентації від експерта «Цитрус» на YouTube.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук