Український стартап Monitor.Estate припиняє роботу. Чому так сталось

Читати на RU

Український стартап Monitor.Estate, який надає дані про новобудови, припиняє свою роботу. Про це повідомив співзасновник проекту Володимир Копоть.

Monitor.Estate – це сервіс, який надає дані про новобудови у зручному вигляді. Стартап розпочав роботу у червні 2017 року. Тоді команді було дві людини – Володимир Копоть, CEO та партнер Олександр Радзишевський, CTO. Володимир займався налагодженням зв’язків, просуванням сервісу, підключенням партнерів, юридичним супроводом. Олександр відповідальний за технічну частину проекту.

У публікації Копоть перелічив речі, які компанії не вдалося зробити за час інвестування. В одному з пунктів йдеться, що компанія не змогла вчасно залучити інвестиції, які б допомогли масштабуватися. Також співзасновник Monitor.Estate пояснив, що стартап не зміг пережити закриття відкритих даних. Для проекту – це було паливо, яке дозволяло створювати нові продукти і робити корисні речі.

«Ми не змогли масштабувати проект до національного рівня і стати найкращими з найкращих. Ми до цього йшли, а треба було бігти», – каже Копоть.

Також за час існування команді стартапу вдалося надати сервіс з юридичної підтримки для 3 000 клієнтів, надавати своєчасну аналітику про стан будівельного ринку новобудов в найбільших містах України і налагодити партнерство з найбільшими онлайн майданчиками та порталами. Володимир каже, що команда продовжуємо надавати юридичні послуги офлайн. Юристи допомагають тим, хто потребує експертизи в перевірці об’єктів нерухомості та їх продавців.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук