Ubisoft Forward: три нові гри та серіал по Assassin’s Creed та трейлер Skull & Bones

На презентації Ubisoft Forward 2022 французька компанія анонсувала одразу три гри та серіал по Assassin’s Creed, показала трейлер анонсованої ще у 2017 році піратської гри Skull & Bones та представила 7 хвилин геймплею Mario + Rabbids Sparks of Hope. Редакція AIN.UA забрала все найцікавіше з презентації.

Серія Assassin’s Creed

Розмови про Assassin’s Creed зайняли майже половину всього часу Ubisoft Forward 2022. Загальний список проектів в серії Assassin’s Creed, над якими зараз працюють в Ubisoft виглядає наступним чином:

  • Assassin’s Creed Mirage — повноцінна гра серії, події якої розгорнуться в Багдаді дев’ятого століття за 20 років до Assassins Creed Valhalla;
  • Assassin’s Creed Valhalla — гра 2020 року отримає останнє доповнення під назвою The Last Chapter;
  • Assassin’s Creed Codename Jade — мобільна гра з відкритим світом у сеттингу стародавнього Китаю;
  • Assassin’s Creed Codename Red — повноцінна гра, про феодальну Японію, де гравці зможуть приміряти на себе роль шинобі;
  • Assassin’s Creed Codename Hexe — одна з двох абсолютно нових ігор серії Assassin’s Creed. В трейлері не розкривається країна та епоха, проте є здогадки, що події розгорнуться у Священній Римській імперії 16 ​​століття;
  • Assassin’s Creed Infinity — не окрема гра у франшизі, а певний хаб, який об’єднуватиме всі наступні частини Assassin’s Creed. Крім того, десь тут може бути й мультиплеєр Assassin’s Creed;
  • Мобільна Assassin’s Creed у партнерстві з Netflix, деталей про яку поки немає;
  • Assassins Creed Netflix Series — серіал у всесвіті Assassin’s Creed, про який також немає інформації.

Anno 1800: New World Rising

12 DLC для економічної стратегії Anno 1800 буде доступне вже цієї зими. Це DLC представить новий рівень розвитку населення в Новому Світі.

Skull and Bones

Також Ubisoft представила трейлер анонсованої ще у 2017 році піратської гри Skull & Bones, де показала битви на кораблях, кастомізацію судна та захоплення ворожих фортець.

The Division Resurgence

The Division Resurgence — мобільна гра з серії The Division, події якої будуть відбуватися у величезному міському відкритому світі Нью-Йорка. дата релізу невідома, але закритий бета-тест для iOS та Android стартує вже восени 2022 року.

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Також на Ubisoft Forward показали сім хвилин ігрового процесу Mario + Rabbids Sparks of Hope. А у третьому доповненні у грі з’явиться ще один герой Ubisoft, Рейман. Подробиць про повернення персонажа не розкрили, але, ймовірно, його можна буде зробити учасником загону Маріо.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук