Plarium відкриває представництво в Польщі. Які фахівці потрібні

Читати на RU

Plarium, міжнародна продуктова компанія-розробник мобільних та компʼютерних free-to-play ігор, відкриває представництво в Польщі та анонсує відкриття офісу у Варшаві.

  • Варшавський офіс стане постійною базою для співробітників Plarium, включно з тими, хто був вимушений релокуватися з України.
  • Також у планах компанії розширення офісу у Львові та активне наймання в Україні та Польщі за принципом remote-friendly.
  • Окрім нової варшавської студії, Plarium планує розширювати львівський офіс. За час повномасштабної війни у Plarium Ukraine не було спричинених війною скорочень. Співробітники отримали фінансову допомогу, а заробітна плата була виплачена авансом.
  • Також Plarium видалила свої ігри з магазинів застосунків у Росії та Білорусі. Компанія припинила взаємодії з третіми сторонами, що розташовані в Росії чи Білорусі, і зробила значний внесок у Червоний Хрест в Україні.

Plarium має понад десять відкритих вакансій у Польщі: Unity Developer, Concept Artist, Game Designer, Office Manager та інші. Нові співробітники приєднаються до команд флагманських проєктів – RPG RAID: Shadow Legends та Action Shooter Mech Arena. На ці вакансії можуть подаватися як мешканці Польщі, так і українці, що переїхали. Компанія пропонує офіційне працевлаштування, медичне страхування, допомогу під час релокації та інші бенефіти. Щоб переглянути відкриті ролі, відвідайте.

Чому це важливо

Ігри Plarium об’єднують більш ніж 435 мільйонів гравців у всьому світі. Ігри компанії регулярно отримують фічеринг від App Store та Google Play, а Facebook двічі визнавав Plarium кращим розробником хардкорних ігор. В компанії працюють понад 1800 співробітників, вони створюють ігри віддалено та в офісах в Європі й США. Plarium, одна з найбільших gamedev-компаній в Україні, була заснована у 2009 році.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук