Забудьте про авто: добірка електротранспорту у «Цитрусі» з вигодою до 45%

З кожним роком електротранспорт завойовує все більше прихильників по всьому світу. І це не дивно. Пальне дорожчає, як і обслуговування автомобілів. Через затори витрачається багато зайвого часу на дорогу. А від вихлопних газів сильно страждає екологія. І саме електротранспорт допомагає уникнути цих всіх проблем. 

Додайте сюди ще відсутність проблем з парковкою, можливість керування без прав і яскраві емоції від кожної подорожі та отримаєте ідеальний спосіб пересування. 

І придбати такий можна в «Цитрусі», з вигодою до 45%. Підібрали для вас декілька найвигідніших варіантів, а якщо хочете побачити більше, завітайте в будь-який магазин мережі чи обирайте бажане на сайті

Електросамокат KingSong KS-N10 Plus з вигодою 3 400 гривень

Ідеальний для міста – швидкий, компактний і функціональний. Заряду вистачає на відстані до 50 км, а в разі розряджання його можна використовувати як звичайний самокат. Зручний і легкий спосіб доїхати до роботи чи навчання, чи просто покататися містом.

Електроскутер AIMA JOURNEY з вигодою 5 400 гривень 

Стильний і витривалий, розганяється до 55 км/год і має запас ходу до 70 км. Він створений для тих, хто цінує свій час, комфорт і незалежність. Керувати ним – одне задоволення, адже він легко проходить повороти та впевнено почувається на дорозі. А як круто виглядає, бачили? 

Гіроскутер Like.Bike Mini Pro+ зараз дешевше на 7 200 гривень

Це нова революційна модель, яка є гібридом гіроборда та великого гіроскутера. Завдяки цьому вона стала компактнішою та більш маневровою. Мчіть у справах з легкістю і без зайвих рухів – для керування потрібно лише нахиляти корпус. До речі, в «Цитрусі» можуть одразу й навчити керувати, якщо ви раніше цього не робили.  

Який би вид електротранспорту ви не обрали, не забувайте про особисту безпеку. Обов’язково користуйтеся аксесуарами для захисту. А про техніку, в разі чого, подбають у «Цитрусі» – у них для цього є висококваліфіковані механіки та сервісні центри.  

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук