Як додати віджети на iOS 16 — інструкція

Оновлена iOS 16, яка вийшла цього тижня, дозволяє користувачам iPhone додавати невеликі віджети, на екран блокування. Це допомогло популяризувати китайський додаток Top Widgets, який створений для керування такими віджетами. Він став другою за популярністю безкоштовною програмою в App Store. Видання CNBC опублікувало інструкцію, як користуватися додатком.

Як це працює

Top Widgets дозволяє персоналізувати ваш головний екран або екран блокування за допомогою маленьких квадратів або прямокутників інформації. Вони демонструють обсяг пам’яті, що залишився на вашому телефоні, зображення, кількість кроків, які ви зробили, користувацькі піктограми програм тощо. В програмі є набагато більше можливостей, ніж ті, що Apple пропонує за замовчуванням, і це може бути однією з причин його популярності.

Крім того, він добре використовує новий постійно увімкнений дисплей на iPhone 14 Pro або Pro Max, який відображає віджети на екрані, навіть коли телефон неактивний. Ці моделі вийдуть невдовзі.

Інструкція

  • Щоб почати, просто завантажте Top Widgets із App Store .
  • Щоб користуватися програмою, вам не потрібен найновіший iPhone. Але спочатку вам встановіть iOS 16, щоб отримати віджети на екрані блокування. iOS 16 доступна для iPhone 8 і новіших версій.
  • Далі відкрийте програму та виберіть віджет, який потрібно додати на екран блокування або головний екран.
  • Ви можете вибрати з багатьох речей, як-от швидкі кнопки, вмикання стільникового зв’язку або Wi-Fi, календар, яскравість екрана, фотографії, нагадування та навіть невеликі анімовані емодзі.
  • У розділі LockScreen перегляньте конкретні параметри, які можна додати на екран блокування.
  • Вибравши потрібні, натисніть «Зберегти».
Зображення: Top Widgets
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук