Додаток Top Widgets за два дні вийшов у топ AppStore. Для чого він

Читати на RU

Додаток для персоналізації iPhone під назвою Top Widgets піднявся на перше місце в списку найпопулярніших безкоштовних програм AppStore в США, потіснивши там BeReal. Видання TechCrunch розповідає, що це за додаток і чим він цікавий.


Китайська компанія вперше представив Top Widgets у серпні 2020 року, однак він не був надто популярним. Завдяки нещодавно доданій підтримці віджетів у iOS 16, застосунок отримав приблизно 1,3 мільйона додаткових завантажень протягом двох днів.

Цей показник виріс аж на 1812%, адже два дні до випуску iOS 16, Top Widgets встановили лише 68 000. Більшість аудиторії застосунку з Китаю, на батьківщині компанії. США, для порівняння, є меншим ринком для цього додатка, де на сьогодні встановлено близько 730 000, або 2% від загальної кількості.

Окрім першої позиції в App Store США станом на четвер, програма також займає перше місце на 58 інших світових ринках. Це програма № 1 у категорії «Утиліти» на 80 ринках.

Top Widgets у певному сенсі схожий на інших популярних дизайнерів віджетів. Як-от Widgetsmith — один із найуспішніших додатків, який вийшов із оригінального захоплення налаштуваннями iPhone, завдяки інструментам DIY для створення користувацьких віджетів.

Як і інші маркери віджетів, інструменти Top Widgets дозволяють користувачам вибирати з ряду поширених типів віджетів головного екрана: фотографії, годинник, календарі, погода, нагадування тощо.

Зображення: Top Widgets

Але він також містить кілька функцій, які відрізняють його від інших програм на ринку. Зокрема прозорий тип віджетів, який не закриває шпалери вашого iPhone. Є також різноманітні стилі віджетів «швидкого запуску», які дозволяють надати доступ дотиком до улюблених програм.

Крім того, програма містить цікавий тип віджетів, який називається x-panel. Він поміщає різноманітні інформаційні блоки, як-от відсоток заряду батареї, використаний простір, перемикання Wi-Fi — в єдиний віджет. Він схожий на інформаційну панель, яка може буде закріплено на головному екрані.

Версія програми Top Widgets для iOS 16 також пропонує низку інших типів віджетів. Наприклад анімації, які використовують прямокутний дизайн віджетів екрана блокування для створення зображення, розтягнутого між двома віджетами, розташованими поруч. Наприклад, ви можете додати два віджети на екрані блокування із зображенням амура, що пускає свою стрілу в серце.

Такі віджети явно привабливі для молодшої аудиторії. Ця аудиторія може бути більше зацікавлена ​​в персоналізації свого екрана блокування за допомогою милих персонажів, дизайнів та анімації, а не в «нудній» інформації, яку хотів би бачити дорослий. На підтвердження цих слів Top Widgets стала популярною у TikTok цього тижня. Одне з відео про програму зібрало понад 514 000 переглядів і було додано в закладки 87 400 разів.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук