Diffusion Bee для Mac швидко генерує зображення від штучного інтелекту

Читати на RU

Diffusion Bee — це проста програма для Mac, яка просто і швидко створює зображень із текстових підказок за допомогою фреймворку штучного інтелекту з відкритим кодом. Програма, розроблена Divam Gupta, не потребує жодних технічних знань, пише TechCrunch.

Однак вам знадобиться чіп M1 або M2 Mac та версія macOS 15.2. Річ у тім, що Diffusion Bee використовує вбудований штучний інтелект Apple Silicon і запускає модель Stable Diffusion локально. Цей процес має додаткову перевагу, оскільки нічого не надсилається на сервери.

Зображення: TechCrunch

Ви можете налаштувати параметри, зокрема висоту та ширину зображення, а також кількість кроків, які модель проходить, щоб створити картинку. Якщо встановити більш складні параметри, це приведе значного збільшення часу, необхідного для створення зображень.

Чому це важливо

Тренд на зображення від штучного інтелекту з’явився минулого року. Останній цикл розробки розпочався у 2021 році з появою DALL-E від OpenAI. Менш ніж через два роки технологія вже отримала величезну аудиторію. Тепер до тренду долучаються і великі гравці, як TikTok та Apple. Більшість якісних програм на цьому ринку є платними, або повільнішими. Diffusion Bee — надзвичайно простий і безкоштовний спосіб самостійно почати грати зі Stable Diffusion, за умови, що у вас є Mac для його використання.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук