Уся лінійка Iphone 14 вже скоро стане доступною у «Цитрусі». Як зробити передзамовлення?

Спиш і бачиш у своїх руках новенький iPhone 14? Тоді мерщій оформлюй передзамовлення, щоб одним із перших отримати омріяний ґаджет. 

У «Цитрусі» сьогодні стартував прийом заявок і, скажемо по секрету, кількість новинок обмежена. 

Також спеціально до старту продажів «Цитрус» підготував покращену пропозицію Trade-In. Заощадь до 90% на покупці нового iPhone, здавши старі ґаджети. А до кінця жовтня «Цитрус» не знижує оціночну вартість пристрою за розбите скло. Це унікальна пропозиція від мережі, таких умов ви більше ні у кого не знайдете.

Нагадаємо, що на цьогорічній презентації Apple представили iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. І кожен з них можна буде придбати в «Цитрусі». 

iPhone14 від 41 499 грн та iPhone 14 Plus від 46 999 грн

З новим процесором А15 нові смартфони від Apple стали ще швидшими та продуктивнішими. А оновлення камер порадують навіть найбільш прискіпливих користувачів: покращена стабілізація відео, чіткіша нічна зйомка та селфі-камера з розумним автофокусом. 

У серії Plus екран збільшений на 21% і до 26 годин збільшений автономний час роботи. 

iPhone 14 Pro від 52 499 грн та iPhone 14 Pro Max від 57 499 грн

Це все, що потрібно сучасній продуктивній людині. А Dynamic Island зі своїми анімованими сповіщеннями зведе з розуму навіть найвибагливіших естетів. Ще у цих смартфонів найяскравіший екран, який сягає показника 2000 ніт. І нова функція Always-On – тепер не потрібно постійно розблоковувати екран, коли хочете подивитися сповіщення.

Вже визначилися, яку з новинок хочете? Тоді швидше оформлюйте передзамовлення. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук