Додайте своїй оселі інтелекту: добірка розумних датчиків від «Цитрусу»

1

Лише уявіть, що прилади у вашому домі працюють злагоджено і самостійно, знають коли вмикатися чи вимикатися і можуть навіть покликати на допомогу. А ви ще й можете за цим всім спостерігати зі свого смартфона, додатково керуючи тим, що відбувається у вас вдома, навіть коли вас там немає. 

Подобається таке? У «Цитрусі» є багато різних готових рішень, які зроблять ваше життя комфортнішим і безпечнішим. Нижче обирайте комплекти та замовляйте датчики вигідно в «Цитрусі». 

Комплект безпеки: Датчик руху + Датчик вібрації + Датчик відкриття вікон і дверей + G2H Camera Hub

Цей набір забезпечує максимальну безпеку, слідкуючи за найменшими переміщеннями чи рухами в приміщенні. Система надішле вам сповіщення на смартфон, якщо хтось проникне до квартири чи спробує це зробити.

А батьки можуть з його допомогою слідкувати за безпекою дитини, залишаючи її саму вдома. 

Між собою ґаджети взаємодіють завдяки підключенню через G2H Camera Hub, яка одночасно є хабом управління та ip-камерою відеоспостереження.  

Комплект для здорового повітря в дитячій кімнаті: Датчик вологості та температури + Розумна розетка + G2H Camera Hub

Цей набір забезпечить ідеальний клімат у кімнаті. Це дуже важливо, адже це профілактика респіраторних захворювань і додаткова турбота про дітей з алергією. Датчик фіксує рівень вологості і, якщо він знижений, подає сигнал до розетки, яка вмикає зволожувач. Досягнувши оптимального рівня вологості, система вимикається. 

Також з його допомогою ви в реальному часі можете корегувати температуру в кімнаті. 

Між собою ґаджети взаємодіють завдяки підключенню через G2H Camera Hub, яка одночасно є хабом та ip-камерою для відеоспостереження. 

Комплект «Добрий ранок»: Hub + Контролер штор + Розумна розетка + Бездротовий вимикач

Уявіть, ви прокидаєтеся, а ваша квартира робить все, щоб кожен ранок був добрим. Штори автоматично відкриваються у потрібний вам час, пускаючи до кімнати промінчики сонця. Ви ще не встигли встати з ліжка, а на кухні вже гріється чайник, щоб ви одразу приготували собі запашну каву. І навіть мультиварка може почати готувати сніданок, поки ви будете приймати душ. Все, що для цього потрібно – натиснути кілька кнопок на смартфоні. Мрія чи не так? 

Всі ці сценарії ви можете налаштувати під свої звички та біоритми завдяки розумним датчикам і хабу керування ними. 

Комплект автоматизації повернення додому: Hub + Контролер штор + Розумна розетка + Настінний вимикач + Розумний дверний замок 

З цим набором кожне повернення додому буде як у голлівудських фільмах. Двері відмикаються через відбиток пальця чи за допомогою коду. Разом з цим автоматично відкриваються штори, вмикається освітлення, зволожувач повітря та обігрівач. Кожного разу ваша оселя буде зустрічати вас затишком та ідеальним кліматом. 

Між собою ґаджети взаємодіють завдяки підключенню до хабу керування, на якому ви можете обирати бажані сценарії.  

Комплект для офісу: Hub + Датчик руху + Настінний вимикач + Контролер штор + Розумна розетка + Бездротовий вимикач

Оптимізуйте роботу електроприладів та освітлення в офісі. Це допоможе заощадити на рахунках за електроенергію та створити комфортну робочу атмосферу. 

Коли ви заходите в офіс, будуть автоматично відкриватися штори та вмикатися світло. Залишаючи робоче місце, можете не хвилюватися, що забули щось вимкнути – система зробить це сама, якщо певний час не буде зафіксовано рухів у приміщенні. 

Делегуйте частину своїх буденних справ розумній техніці, а заощаджений час витрачайте на себе та близьких. Тим більше, що з готовими рішеннями від «Цитруса» це дуже легко зробити. 

Залишити коментар

Коментарі | 1

  • Довго шукав автоматизацію для штор для своє квартири, натрапив на салон штор ХАРТ https://hart.com.ua так вони запропонували мені автоматику. Відшили штори і встановили карнизи. Тепер керую шторами із застосунку в телефоні чи пультом, виставляю час коли відкрити чи закрити штори, дуже зручно.

Пошук