Осінь — золотий час для геймерів. Замовляйте три найочікуваніші ігрові новинки в «Цитрусі» 

Вже замислюєтеся, чим зайнятися, коли похолоднішає? «Цитрус» має чудову пропозицію як весело та цікаво провести час вдома самому чи в компанії друзів. Замовляйте ігрові новинки та насолоджуйтесь пригодами, просто сидячи на дивані. 

FIFA 23 

Ще більше можливостей у головній грі світу: неперевершена реалістичність, більш ніж 19 000 гравців, 700+ команд, 100+ стадіонів та понад 30 ліг. І вперше в історії EA SPORTS FIFA зможете зіграти за жіночу команду. У геймплеї на вас чекає нова механіка ударів з ризиком заради винагороди, оновлені вільні удари, пенальті та кутові, а також більш реалістична фізика. 

Дата виходу гри – 30 вересня 2022 року. Та ви вже можете оформити передзамовлення в «Цитрусі».  

God of War Ragnarok

Продовження легендарної гри God of War (2018). Вирушайте разом з Кратосом та Атреєм у містичну подорож Дев’ятьма світами поки Раґнарок все ближче і ближче. Насолоджуйтеся видовищними боями зі скандинавськими богами та чудовиськами, переміщаючись мальовничими, хоч і небезпечними, шляхами. 

Дата релізу – 9 листопада 2022. 

За передзамовлення отримаєте бонус: снігову броню Kratos Risen та снігову туніку Atreus Risen (Cosmetic). 

The Last of Us Part I

Гра, яка отримала понад 200 нагород “Гра року” вже доступна в «Цитрусі». Це гідне перевидання емоційної історії улюблених героїв. Допоможіть Джоелу у світі зруйнованої цивілізації визволити з армійської карантинної зони 14-річну Еллі. А завдяки знаменитому прологу «Ті, що залишилися позаду» дізнайтеся про події, які змінили її життя назавжди. 

Для максимального занурення в ігровий світ обирайте додаткові аксесуари. Наприклад, розроблене спеціально для геймерів, крісло Anda Seat Kaiser 3 Size XL – оптимальна ергономіка з підтримкою для спини та безліччю додаткових корисних функцій. 

Вперед за ігровими новинками в «Цитрус»! 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук