Cтарт продажів новинок від Apple у «Цитрусі» зібрав черги з самого ранку

«Ми отримали велику кількість попередніх замовлень і готувалися до старту, та все одно були здивовані кількістю людей, які прийшли за новинками в цей день», – розповіли представники компанії. 

Цього року Україна вперше потрапила в другу хвилю старту офіційних продажів, а «Цитрус», як завжди, забезпечив своїх клієнтів новинками одними з перших. Зібрали для вас фото, якими вже встигли поділитися користувачі в телеграм. 

Так почався ранок у Києві. Перші клієнти прийшли ще до відкриття магазину:

А це Одеса. Там з 08:00 ранку почали збиратися люди, чекаючи відкриття магазину:

Нагадаємо, що в «Цитрусі» ви вже можете придбати всі 4 новенькі моделі iPhone, які були представлені на презентації: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max. Ціни стартують від 41 499 гривень. Також вже доступні й Apple Watch 8 від 18 999 гривень.

Навушники AirPods Pro 2 та годинники Apple Watch Ultra очікуються найближчим часом – швидше оформлюйте попереднє замовлення.

До речі, зараз у «Цитрусі» діє унікальна пропозиція trade-in: телефони з розбитим екраном без дефектів зображення оцінюються як непошкоджені. Тобто, ви можете принести свій старий пристрій, і не один, до речі, і його коштом покрити до 90% суми нової покупки. Акція діє до кінця жовтня 2022 року.

А з 23 вересня до 25 вересня діє знижка 50% на оригінальні чохли.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук