«Цитрус» не знижуватиме оціночну вартість смартфонів з розбитим екраном по програмі trade-in  

Нечувано щедра пропозиція trade-in від «Цитруса». До кінця жовтня 2022 року за програмою «Цитрус Обмін» не будуть знижувати оціночну вартість смартфону за розбитий екран, якщо немає дефектів зображення. Ви можете здати пошкоджений ґаджет без втрати 50% його вартості. Таких умов більше немає на ринку. Це унікальна пропозиція від «Цитруса». 

І це все ще й у період старту продажів новинок від Apple. Здавайте старі моделі в будь-якому магазині мережі «Цитрус» та заощаджуйте до 90%, купуючи нові ґаджети з програмою «Цитрус Обмін». А нову суму, з урахуванням знижки, можна ще й на 10 платежів розбити та сплачувати невеликими частинами. Чи це не мрія?! 

Окрім айфонів за програмою обміну ви можете придбати й іншу техніку. Так само, як і на обмін можна приносити будь-які пристрої в робочому стані: планшети, ігрові приставки, смартгодинники та навіть телевізори. На сайті «Цитруса» є спеціальний калькулятор, яким ви можете скористатися, щоб самостійно розрахувати розмір знижки за програмою trade-in. Або приносьте техніку в будь-який магазин мережі, там для вас це зроблять консультанти. 

Досить консервувати старі ґаджети, обмінюйте їх на нові з програмою «Цитрус Обмін». 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук