Звіт зі сталого розвитку компанії N-iX: навчальні ініціативи, допомога Україні та розвиток спеціалістів

N-iX, одна з найбільших українських IT-компаній, підготувала звіт з корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) та сталого розвитку за 2021-2022 роки. Цього року компанія відзначає своє 20-річчя, тому звіт також включає результати найяскравіших благодійних проєктів за всі роки існування компанії. 

КСВ-ініціативи N-iX покривають вісім цілей глобального розвитку та спрямовані на п’ять основних напрямків: 

Зростання колег 

N-iX об’єднує понад 2 000 фахівців та має офіси у сімох країнах. Компанія сприяє кар’єрному розвитку своїх спеціалістів та забезпечує рівні можливості для всіх. Так, у компанії 28% жінок, з яких 39% займають управлінські позиції. В N-iX є численні програми для професійного зросту – менторство, технічні спільноти, групи підготовки до сертифікацій. У 2021 році, eNPS (рівень лояльності працівників) компанії становив 58 пунктів, що є чудовим результатом для індустрії.

Покращення освіти

Завдяки благодійному фонду N-iX, який поповнюють як фахівці, так і компанія, вдалося спрямувати більш ніж $140 000 на освіту та підтримати понад 75 освітніх ініціатив. За останні шість років N-iX зафундувала стипендії для 16 студентів Українського Католицького Університету. Також компанія надала стипендії для п’ятьох вчителів у рамках проєкту «Навчай для України», обладнала 16 аудиторій для студентів українських університетів, підтримала понад 30 навчальних подій та багато іншого.

Розвиток спільнот

N-iX бере активну участь у місцевих громадах, підтримуючи місцеві благодійні організації, заходи, громадські організації та інші численні ініціативи. Компанія є одним із засновників Львівського ІТ Кластеру, членом Асоціації IT Ukraine, Європейської Бізнес Асоціації тощо. Впродовж 2021 та 2022 років, N-iX підтримала понад 30 технологічних подій.

Боротьба з COVID-19

З початку COVID-19, компанія спрямувала понад $115 000 на боротьбу з пандемією. N-iX виділила $5 800 на страхування медичних працівників в рамках проєкту United for Health та передала 2 200 одиниць захисного обладнання для медичних закладів. Також компанія організувала вакцинацію своїх фахівців та їхніх сімей – загалом вакцину отримали більш ніж 1 000 колег. 

Допомога Україні

З початку повномасштабної війни росії проти України N-iX спрямували понад $1 270 000 на допомогу нашим військовим, колегам в ЗСУ та тим, хто найбільше постраждав від російської агресії. Зокрема компанія передала 30+ машин для ЗСУ, 50+ станцій Starlink для різних міст України, 200+ одиниць комп’ютерного обладнання та багато іншого.

«З моменту заснування N-iX ми прагнули позитивно впливати на життя наших клієнтів, людей і суспільства за допомогою технологій та інновацій. Ми постійно підтримували освітні ініціативи та громадські організації, розвивали локальну ІТ-індустрію, долучалися до протидії COVID-19 і підтримували Україну в боротьбі за мир. Ми прагнемо й далі робити внесок у спільноту, в якій живемо та працюємо, об’єднуючи однодумців та підтримуючи ініціативи, які формують світле майбутнє для всіх», — коментує Андрій Павлів, засновник і CEO N-iX.

Більше деталей про КСВ-ініціативи компанії N-iX — за посиланням.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук