Ajax Systems сповіщатиме про воєнні тривоги через свої системи безпеки

Читати на RU

Ajax Systems реалізували рішення, завдяки якому сповіщення про воєнні тривоги можна почути всюди, де є система безпеки Ajax. Про це компанія повідомила у своєму блозі.

У березні 2022 року команда Ajax Systems разом зі Stfalcon та за підтримки Мінцифри запустили мобільний застосунок «Повітряна тривога». Він сповіщає користувачів про пʼять видів загроз: повітряна тривога, артилерійський обстріл, вуличні бої, хімічна та радіаційна загрози.

Завдяки інтеграції із застосунком «Повітряна тривога» по API сигнали про воєнні тривоги тепер можуть надходити напряму до систем безпеки Ajax. Щоб активувати сповіщення, потрібно звернутися до монтажної або охоронної компанії, яка обслуговує вашу систему Ajax. У мобільному застосунку системи Ajax сповіщення надходитимуть без уточнення виду небезпеки.

Чому це важливо

«У деяких районах міст та сіл не завжди чути вуличні сирени. Для великих підприємств та офісів, де перебуває багато людей, такі вчасні сигнали є особливо критичними, а у школах, дитячих садках та ВНЗ — сповіщення про воєнні тривоги є обовʼязковою вимогою ДСНС», — пояснили в компанії.

Ajax Systems – українська продуктова компанія, найбільший виробник систем безпеки у Європі. У лінійці Ajax більш ніж 50 бездротових та дротових пристроїв для охорони приміщень та вулиці. Сьогодні Ajax надійно захищає понад 1,5 млн людей у 130 країнах світу.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук