Telegram-чат про оргію на Щекавиці — мем, що виходить з-під контролю

1

Поки весь світ побоюється ядерної війни, українці готують оргію — принаймні, у Telegram. Останніми днями в українських соцмережах побільшало жартів про таємний (не дуже) Telegram-чат, адміни якого планують в разі ядерної атаки влаштувати оргію на горі Щекавиця в Києві. Чи налаштовані вони серйозно, а чи просто тягнуть прикола — того ніхто не знає. Але Щекавиця точно лишиться одним із майлстоунів у війні мемів, що супроводжує справжню повномасштабну війну.

Що це за чат

Це — Telegram-чат під назвою «Оргія на Щекавиці, як ї*ане». Станом на ранок 27 вересня подібних чатів було вже кілька:

Якщо вам цікавий саме оригінальний чат, то він ось, зайти можна за інвайтами. Відрізнити його можна за аватаркою, а також за кількістю учасників:

У закріплених тут висить «монобанка» на тактичний ядерний заряд, у чаті вже більше 7000 учасників, з великим онлайном (до 1000 повідомлень на годину). Можна подумати, що розмови там точаться лише про секс, кінкі-паті та інші різні заборонені насолоди, та це не зовсім так. Окрім хот-топіків про довжину члена чи секс-іграшки, учасники обговорюють ймовірність ядерного вибуху, жартують, сваряться, сюди додаються акаунти з назвами типу «Військкомат», «Державне бюро розслідувань» чи «Служба безпеки України».

Реакції

Мем з нішового прикола потрохи виходить на загальнонаціональний рівень. Адже про Щекавицю почали жартувати SMM-ники брендів та лідери опіній. «Сільпо» запрошує у магазин неподалік, натякаючи, що мовляв у них багато кас (для чого саме?), «Київстар» рекламує свій мобільний інтернет. Євген Клопотенко переживає, щоб учасникам акції було чим перекусити, музичні видання підбирають плейлисти для сексу.

Так буде чи ні?

Того ніхто не знає. Для прикладу можна згадати подібний прикол, що відбувся у американському Facebook у 2019 році. Йдеться по жартівливий пост-заклик на штурм урядової зони Area51 в пустелі, щоби побачити нарешті прибульців, яких переховує там уряд. Івент також планували у вересні, на участь підписалося більше мільйона людей. Були й такі, що справді прийшли.

Редакція AIN.UA дбає за здоров’я читачів. Тож якщо ви зберетеся на Щекавицю, зважайте, що вже зараз середньодобова температура по Києву — 11-12 градусів за Цельсієм. Будь ласка, вдягніть термобілизну, зручне взуття, візьміть налобний ліхтарик, каремат і термос із гарячим чаєм. І за можливості дотримуйтесь соціальної дистанції — епідемія ще триває. Там розташований один із старих занедбаних цвинтарів, не лякайтеся. Зате згори побачите чудовий краєвид Подолу.

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук