Ідеальний для художника та дизайнера: стартували продажі ноутбука Zenbook Pro 14 Duo OLED 

В Україні стартували продажі нового потужного та компактного ноутбука ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED. Він оснащений двома повноцінними екранами, найновішим «залізом» і важить при тому всього 1,7 кг. 

За своїми технічними характеристиками та здатністю обробляти графіку цей ноутбук може стати ідеальним робочим інструментом для художників, дизайнерів та архітекторів. Адже він працює на флагманському процесорі Intel Core i9 12-го покоління і відеокарті NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti для ноутбуків.

Зазвичай креативні спеціалісти, художники, ілюстратори, дизайнери, архітектори часто обирають для себе настільний комп’ютер, оскільки портативні пристрої не можуть забезпечити для них потрібної обчислювальної потужності. Але ПК означає прив’язку до одного робочого місця, що незручно при сучасному темпі життя. 

Zenbook Pro 14 Duo OLED водночас демонструє високу продуктивність на рівні із ПК, і при тому дає можливість працювати у будь-якій локації. 

Він — водночас компактний та потужний, і може стати зручним робочим інструментом для людини творчої професії. Розповідаємо, чим цей ноутбук різниться з-поміж аналогів, і чим може бути корисним для креативних користувачів. 

Два екрани, що забезпечують графіку найвищої якості

Інженери та дизайнери створювали ноутбук Zenbook Pro 14 Duo OLED, думаючи над тим, що потрібно для роботи креативним спеціалістам. Одна із найважливіших характеристик комп’ютера для художника чи дизайнера — те, як він обробляє графіку та як виводить її на екрани. 

У Zenbook Pro 14 Duo OLED — два повноцінні робочі екрани. Основний має 14,5-дюймову сенсорну OLED-панель із роздільною здатністю 2,8K, частотою оновлення 120 Гц і часом відгуку лише 0,2 мс. Серед її важливих характеристик: співвідношення сторін 16:10 та стовідсоткове відтворення колірної гами DCI-P3.  

Цей екран отримав сертифікацію PANTONE Validated, VESA DisplayHDR™ True Black 500 і Dolby Vision, яка підтверджує високу якість відтворення кольорів на ньому. Ще один важливий момент для тих, хто часто просиджує за роботою ночі перед дедлайном: комфортність для очей. Те, що за Zenbook Pro 14 Duo OLED зручно працювати протягом багатьох годин, підтверджує сертифікат ергономічності TÜV Rheinland.

Другий екран під назвою ScreenPad Plus має 12,7-дюймовий сенсорний дисплей на всю ширину корпусу. На ньому можна малювати та працювати за допомогою високоточних стилусів ASUS Pen 2.0.  

Цей екран розташований під оптимальним для роботи кутом зору, і відкриває великий вентиляційний отвір, який покращує охолодження пристрою. ScreenPad Plus можна використовувати і як звичайний другий дисплей, щоб виводити на нього додаткові вікна активних програм або панелі для роботи з контентом. 

Щоб полегшити креативним спеціалістам роботу із графічним контентом, на ScreenPad Plus можна виводити панель керування, сумісну з Adobe Photoshop, Illustrator, Lightroom Classic, Premiere Pro та After Effects. На ній є чотири елементи керування: поворотний регулятор, кнопка, повзунок та лінійка прокручування. Ними можна, приміром, змінювати розмір пензля, прозорість шару, насиченість кольору та інші параметри зображення. 

Висока продуктивність та зручний інтерфейс

У максимальній конфігурації Zenbook Pro 14 Duo OLED працює на флагманському процесорі Intel Core i9 12-го покоління. А за роботу з графікою в ньому відповідає відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti для ноутбуків. Така комплектація дає можливість оперативно впоратися із будь-яким завданням, зокрема, із тим, що вимагає значних обчислювальних ресурсів. 

Швидку роботу навіть із надважкими графічними або аудіофайлами забезпечать 32 ГБ швидкісної оперативної пам’яті та високошвидкісний твердотільний накопичувач з інтерфейсом PCIe 4.0 x4 ємністю до 2 ТБ.

Ще одна критична для професійної роботи характеристика: сумісність з іншими пристроями. Її забезпечує різномаїття інтерфейсних портів під усі популярні технології. Два порти Thunderbolt 4 (USB-C) з пропускною здатністю 40 Гбіт/с допоможуть швидко зарядити пристрій або ж підключити зовнішні дисплеї формату 4К. 

Ноутбук оснащений і традиційним портом USB 3.2 Gen 2 Type-A, а також HDMI 2.1. У нього є високопродуктивний зчитувач карт micro-SD Express 7.1 для швидкісної передачі файлів і комбінований аудіороз’єм, який полегшить спілкування з колегами.

Професійний та упізнаваний стиль

Корпус ноутбука має суцільнометалеву конструкцію, ззовні виглядає стильно завдяки матовій обробці Tech Black, металевій обробці кришки, підсвіченому логотипу та глянцевим деталям. Важлива деталь для тих, хто багато працює за ноутбуком, але хоче бачити свій робочий пристрій завжди охайним та елегантним: на його покритті не лишається відбитків пальців, скільки б годин ви б за ним не просиділи.   

Усі ці можливості та потужне «залізо» поміщені у тоненький корпус 1,79 см завтовшки, а сам ноутбук важить при тому лише 1,7 кг. А отже його можна без проблем брати із собою у відрядження, на зустрічі з клієнтами, у відпустку. 

Докладніше про Zenbook Pro 14 Duo OLED можна дізнатися тут.  

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук