Siguler Guff купує мажоритарну частку Solvd: у компанії є офіси в Україні

Читати на RU

Solvd — глобальна компанія з технологічного консультування та розробки програмного забезпечення — оголосила про продаж контрольного пакету акцій. Покупцем виступила інвестиційна компанія Siguler Guff. Деталі угоди не повідомляються.

  • Solvd заснована в 2011 році.
  • Зараз в компанії понад 600 інженерів, працюють у восьми країнах Латинської Америки, Північної Америки та Східної Європи. У компанії є кілька офісів в Україні.
  • Кожен з останніх трьох років компанія подвоювала свої продажі, використовуючи Zebrunner, інноваційну власну платформу управління якістю.

«Ми раніше вже інвестували в лідерів галузі — EPAM і GlobalLogic, бо зосереджені на підтримці цифрової трансформації. Ми дуже раді продовжувати цей напрямок разом із командою Solvd для підтримки розробки їхнього якісного програмного продукту та послуг для клієнтів», — Дрю Гафф, керуючий директор і партнер-засновник Siguler Guff.

Siguler Guff є провідною міжнародною стратегічною приватною інвестиційною компанією. Разом зі своїми дочірніми структурами вона має в управлінні приблизно 17 мільярдів доларів США активів станом на 30 червня 2022 року та понад 30 років інвестиційного досвіду.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук