realme: реально нереальна техніка в «Цитрусі» 

Ви точно чули про цей бренд, але чи знаєте ви, що у 2021 році він став найбільш зростаючим у світі? Компанія досягла позначки 100 мільйонів поставок швидше ніж усі існуючі бренди смартфонів до цього. І це, враховуючи, що бренд дуже молодий, його заснували лише у 2018 році. 

«Цитрус» першим з українських компаній повірив у бренд realme та у 2020 році привіз його в Україну. І не прогадав. Судячи з кількості продажів, українцям техніка сподобалася. Це не дивно, адже компанія realme робить передові технології доступними кожному, створюючи висококласні продукти за демократичні гроші.

«З цим все зрозуміло. А що це за кіт?» – можливо подумали ви.  

Комунікація бренду завжди була спрямована на молодь. Саме тому Марк А. Уолш, художник-мультиплікатор студії Pixar, створив яскравого та стильного персонажа – realmeow. А «Цитрус» доповнив цю нову концепцію слоганом — «Реально нереальні», який повною мірою відображає якість техніки realme. 

Переконайтеся в цьому самі, купуйте ґаджети realme в «Цитрусі». Ціни на смартфони у них, наприклад, стартують від 6 499 грн. А найпопулярнішим є — realme 9 Pro Plus 8/256GB

  • безрамковий дисплей 6,43″;
  • основна камера на 50 Мп і фронтальна на 16 Мп;
  • 8-ядерний процесор MediaTek Dimensity 920;
  • батарея на 4500 мАг;
  • унікальне забарвлення задньої кришки, яка змінює колір в залежності від освітлення. 

З 2022 року «Цитрус» став офіційним дистриб’ютором телевізорів і планшетів realme на ринку України. У мережі найбільший вибір офіційної техніки з гарантією та сервісним обслуговуванням. 

Нова лінійка планшетів порадує своєю функціональністю і доступністю. Ціни на планшети realme «Цитрусі» стартують від 6 799 грн. Особливо популярною стала модель realme Pad 4/64 Wi-Fi. 

Ще одним фаворитом продажів є телевізори. У «Цитрусі» представлені моделі різних розмірів, з діагоналями від 32 до 50 дюймів. Ціни стартують від 8 799 грн. Тому, якщо ви шукаєте сучасний телевізор зі Smart TV, на Android з якісним зображенням і звуком, обирайте realme, не пожалкуєте. Більше деталей дивіться у відеоогляді

Ставайте амбасадорами бренду realme з «Цитрусом». Купуйте техніку, залишайте відгуки, відмічайте акаунт «Цитрус» в Instagram та ставайте учасниками розіграшів. А з «Цитрус Обмін» ви можете заощаджувати до 90% вартості нової техніки, здавши стару.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук