Шість порад, як зіпсувати акумулятор MacBook

Читати на RU

Видання The Next Web зібрало покрокову інструкцію, як швидко зіпсувати акумулятор MacBook. Звичайно, якщо вам потрібен максимально непрактичний ноутбук, який швидко розряджається і не тримає заряд. Усі поради, звісно — сарказм. Уникайте їх і комп’ютер служитиме довше.

Забезпечте постійну роботу всіх програм

Кожна окрема програма на вашому ноутбуці має бути відкритою постійно. Якщо користуєтесь бухгалтерським додатком раз на тиждень, все одно тримайте його запущеним весь час. Залишайте Garageband готовим до роботи 24 години на добу, навіть, якщо робите музику раз в місяць. Помилково відкрив Outlook минулого року? Нехай залишиться активним назавжди.

Слід також залишити Spotify працювати. А якщо ви не хочете чути музику, просто вимкніть гучність. Відео теж можна увімкнути у фоновому режимі. Хто знає, коли у вас з’явиться бажання переглянути серію «Сімпсонів».

Ніколи, ніколи не оновлюйте програмне забезпечення

Тільки невдахи цікавляться «налаштуваннями» чи «оптимізацією акумулятора». Справжнім переможцям вони не потрібні. Вони залишаються на версії macOS, настільки старій, що політика конфіденційності системи висічена на камені.

Від’єднайте, розрядіть і підключіть, вийміть і підключіть знову

У більшості сучасних MacBook є оптимізації заряджання для захисту акумулятора, але кому вона потрібна. Зарядіть MacBook до 100%, а коли він розрядиться до 99%, знову під’єднайте зарядку. Повторюйте це якомога частіше. Ще один фантастичний спосіб зіпсувати батарею вашого MacBook – розрядити її до кінця. Ставте його на зарядку, тільки тоді, коли він вже не вмикається.

Викрутіть яскравість екрану на максимум

Не звертайте уваги на освітлення, час доби чи що завгодно — ваш ноутбук має бути достатньо яскравим, щоб його було видно з космосу. Якщо це можливо, вам слід знайти програми, які дозволяють збільшити яскравість дисплея навіть вище, ніж Apple дозволяє за замовчуванням.

Використовуйте свій MacBook як зарядний пристрій

Немає сенсу носити з собою ноутбук і павербанк. Заряджайте усі свої пристрої за допомогою акумулятора MacBook. І в жодному разі не під’єднюйте ноутбук до розетки, поки заряджаєте телефон, навушники, фен чи духовку. Переконайтеся, що все в квартирі працює від цього акумулятора ноутбука.

Завжди залишайте ноутбук під прямими сонячними променями

Краще, якщо ноутбук завжди залишатиметься на сонячному світлі. Уявіть що купили не MacBook, а кота. А ще слідкуйте, щоб корпус ноутбука був достатньо гарячим, аби на ньому можна було посмажити яйце.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук