«Цитрус» відкрив новий сервісний центр у самому серці Києва

«Цитрус» відкрив сервісний центр у магазині за адресою вулиця Хрещатик, 17, бо й ваші зламані ґаджети варті лише найкращого. Щомісяця близько 3000 клієнтів переконуються в цьому, звертаючись до «Цитрус-сервісу». 

Завітайте до нового сервісного центру, якщо вам треба відремонтувати смартфон, планшет, ноутбук тощо. Приймають всю техніку – і придбану в «Цитрусі», і в інших магазинах. Фахівці «Цитруса» зроблять все, щоб вона знову справно працювала, ще й з гарантією строком 6 місяців на ремонт. А якщо з ґаджетом все гаразд, але закінчилася страховка, там ви можете придбати додаткову гарантію ще на рік і спокійно використовувати улюблену техніку далі, знаючи, що вона захищена. 

Якщо ви хочете оновити свій ґаджет, у сервісному центрі діють кращі ціни на Trade-In – обміняйте його на новий з доплатою. Або підберіть щось з широкого асортименту наявних ґаджетів.

У «Цитрус-сервісі» вся техніка пройшла обстеження та гарантовано працює. Для своїх клієнтів «Цитрус» зробив набагато безпечніший сервіс, ніж замовлення в інтернеті, де часто можна натрапити на шахраїв. Ви на місці можете в цьому переконатися і додатково убезпечити себе, оформивши страхування. 

Сервісний центр «Цитрус» – це місце, де техніка отримує нове життя, а ви – висококласний сервіс. Є навіть послуга експрес-ремонт за 1 годину. Тож, раптом щось сталося з технікою, а вам вона терміново потрібна – «Цитрус» підстрахує. Адресу ви вже знаєте – вулиця Хрещатик, 17, м. Київ.  

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук