Depositphotos створив сервіс, який видаляє фон з відео

Читати на RU

Відтепер користувачі Depositphotos можуть редагувати відео на сайті. Щоб видалити фон із відео, потрібно завантажити файл на сторінку інструмента і зачекати кілька секунд. Потім завантажити отриманий файл на свій пристрій. Інструмент автоматично розпізнає фон відео, знятих на тлі білого або будь-якого іншого екрана, та робить його прозорим.

Інструмент працює з усіма типами об’єктів: люди, предмети, тварини, графіка. Щоб отримати найкращі результати, розробники рекомендують вибирати зображення і відео з виразно окресленими об’єктами на передньому плані. 

Фото: Depositphotos

Інструмент придатний для комерційного та особистого використання. Є можливість редагувати не лише файли, придбані на Depositphotos, але й свої візуальні матеріали. Для цього підходять відео у форматах AVI, MOV, MP4, MPG, MPEG тривалістю до 60 секунд, не більше 2 Гбайт. Після видалення фону можна завантажити файл у форматі MP4. Усі оброблені файли автоматично видаляються через 7 діб.

Безкоштовна версія інструмента дозволяє завантажувати оброблені зображення чи відео середнього розміру. Щоб отримати HD-файли з прозорим фоном, потрібно вибрати план для видалення фону.

Минулого року Depositphotos додав безкоштовний і дуже схожий інструмент автоматичного видалення фону зображень. Технологія інструменту заснована на нейромережах: алгоритми аналізують зображення, обробляють дані та обирають тло для автоматичного видалення. Робота над проектом зайняла близько шести місяців.

Depositphotos — це міжнародна контент-платформа з бібліотекою з понад 230 мільйонів стокових фотографій, відео, векторів та аудіотреків. Спільнота Depositphotos об’єднує 100 000 авторів, чиї роботи допомагають клієнтам зі 192 країн світу візуалізувати свої ідеї. Компанія має штаб-квартиру в Нью-Йорку, а також офіси в Києві, Мілані та Лімасолі.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук