Програмістів запрошують перевірити свої вміння на NIX Coding Challenge

15 жовтня стартує NIX Coding Challenge. Це індивідуальне онлайн-змагання для розробників, які знаються на алгоритмах і полюбляють нетипові завдання. Початок об 11:00 в онлайні. Для участі необхідно зареєструватися за посиланням до 14 жовтня, 18:00.

До участі запрошують розробників із досвідом програмування від 1,5 року. Для початківців це чудова нагода перевірити свої вміння і  застосувати знання на практиці. Для досвідченіших кодерів — новий професійний виклик, можливість попрацювати над нестандартними завданнями та урізноманітнити свої будні.

Як відбуватиметься змагання?

Протягом близько 7 годин учасники розв’язуватимуть 5 алгоритмічних задач різного рівня складності. Мова програмування не має значення. Головне — розуміти засади  алгоритмів. Завдання надсилатиме Telegram-бот, і йому ж потрібно буде відправити своє рішення у вигляді коду. Троє учасників, які найшвидше надішлють правильні відповіді, отримають подарункові сертифікати на купівлю ґаджетів в українському онлайн-магазині.

Які переваги для розробників?

  • Згадати, за що ти полюбляєш кодинґ. Повсякденні завдання можуть загасити азарт, притаманний новачкам в IT. Те відчуття, коли після кількох днів брейнстормінґу, спроб і помилок не просто знаходиш правильне рішення, а й здобуваєш неабиякий досвід, гідний окремого рядка в резюме. Саме ці емоції повертає NIX Coding Challenge.
  • Застосувати теорію на практиці. Протягом кодинґу учасники можуть побачити, як насправді працюють різні підходи до програмування. Якщо ти досвідчений програміст і вправно володієш, наприклад, JavaScript, але давно хотів затестити свої знання, скажімо, з Python — цей челендж теж для тебе. До того ж алгоритмічні завдання добре тренують логічне мислення. А це корисно всім айтівцям.
  • Спробувати нові підходи та використовувати їх у роботі. Змагання з кодинґу дають змогу порівняти різні шляхи виконання одного завдання. Так вдається знайти оптимальне рішення. Деякі IT-проєкти обмежені у використанні певних мов або фреймворків. Саме на таких змаганнях розробник може перевірити будь-яку гіпотезу та розповісти про результати колегам.
  • Приєднатися до професійної IT-спільноти. NIX Coding Challenge — це велика спільнота однодумців і поціновувачів головоломок, до якої може приєднатися кожен.

Що потрібно для участі?

  • Вміти програмувати будь-якою мовою. 
  • Знати, як виконувати алгоритмічні задачі. 
  • Встановити на ПК інтерпретатор або компілятор обраної мови.
  • Зареєструватися за посиланням і чекати на лист від організаторів.

Участь безкоштовна.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук