Новий преміальний бренд кухонної техніки KitchenAid відтепер доступний в «Цитрусі»

Тепер у «Цитрусі» ви можете придбати преміальну кухонну техніку KitchenAid. Бездоганна якість, неймовірна функціональність та унікальний яскравий дизайн зробили її вибором №1 серед домогосподарок і професіоналів у США, Канаді, Данії, Німеччині та інших країнах. Зараз до них можуть приєднатися й клієнти «Цитрусу».

Техніка KitchenAid виробляється з найкращих матеріалів і з застосуванням передових технологій, що захоплює кулінарів зі всього світу. Надійність і довговічність — мантра бренду. Виробник гарантує, що техніка працює до 25 років. Є навіть легенда, що в деяких сім’ях її передають у спадок. 

Всі пристрої — це надійні кухонні помічники, які самостійно контролюють всі процеси приготування чи обробки їжі. Один лише їх тостер має 7 типів прожарювання хліба. А міксери з планетарним змішуванням — взагалі найбільш інноваційний продукт на ринку. 

Окрім всіх вищевказаних переваг, у техніки KitchenAid є ще одна риса, яка буквально з першого погляду привертає увагу та закохує в себе, — це кольори. Їх 29 і вони дійсно неймовірні — більшого вибору ви не знайдете в жодного виробника. Сині, жовті, рожеві, червоні — ці яскраві прилади стануть доповненням інтер’єру будь-якої кухні.  

Купуйте техніку KitchenAid у «Цитрусі». Але попереджаємо, раз спробуєте і вже не зможете зупинитися — вона бездоганна! 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук