Страхування онлайн: як захистити себе від негараздів

В поточних умовах перш за все українців хвилюють новини про війну, що цілком зрозуміло. Але, на жаль, інші нещастя також трапляються, і передбачити їх важко. Так само можна захворіти або зламати руку, наприклад. Багато українців, знаходячись за кордоном, вже зрозуміли, що в країнах Європи швидкість отримання медичних послуг значно повільніша, ніж в Україні. Тож на допомогу може прийти страхування – наразі багато послуг доступні онлайн, а придбати їх можна у різних куточках світу.

Які ж переваги пропонує онлайн-страхування?

  1. Доступність послуги. Не потрібно нікуди йти або їхати та гаяти час. 24/7 доступ до необхідних договорів можна отримати, маючи тільки смартфон та інтернет.
  2. Зручність та швидкість. Ви можете придбати договір, де б ви не знаходились. Оформивши поліс онлайн, ви протягом короткого часу отримуєте його на email. Весь процес від покупки до отримання може зайняти приблизно 15-20 хвилин.
  3. Легкість зберігання. Е-поліс у більшості випадків не треба друкувати. Він зберігається у мобільному телефоні або планшеті. А при наявності додатка все завжди під рукою, усі деталі договорів.
  4. Надійність покупки. Електронний поліс не можна підробити, він фіксується в базі СК і зберігається там увесь час. Паперовий бланк можна загубити або навіть придбати підробку, якщо компанія маловідома.

Отже, практично ми бачимо тільки переваги страхування онлайн, мінуси відсутні. Виходячи з потреб клієнтів, страхова ARX – лідер страхового ринку України, яка присутня на ньому вже 28 років – пропонує декілька видів страхування онлайн, які здатні захистити ваше здоров’я та життя.

  • Туристичне страхування. Перебуваючи за кордоном, найкращий та найлегший спосіб отримати медичні послуги — придбати поліс туристичного страхування. В ARX це можна зробити онлайн за 5 хвилин. Раніше поліс був доступний тільки на території України, але з початком війни ARX покращила умови, тож тепер поліс можна придбати з-за кордону. Компанія також збільшила віковий діапазон з 1-75 років до 0-85 років. Туристичні поліси бувають декількох видів, в залежності від бажаних послуг. Також можна придбати поліс на весь рік, та отримувати необхідні медичні послуги, коли треба.
  • Бронезахист — страхування від нещасних випадків. Бронезахист — нова програма страхування життя. Вона особливо корисна як захист від нещасних випадків. Плюсом є те, що застрахуватися можна не тільки від побутових нещасних випадків, як от травми, опіки, обмороження, але й від нещасних випадків внаслідок воєнних дій – влучення снарядів, мін, куль, обрушення будівель тощо. Ціна поліса цілком помірна, від 125 грн на місяць. Виключення – активна участь у воєнних діях (військовослужбовці ЗСУ, прикордонники, співробітники ДСНС, СБУ, поліції, Територіальної оборони). Програма діє у всьому світі та у тих районах України, де не проводяться воєнні дії та які не перебувають в тимчасовій окупації. Програма працює на звільненій території, на якій діє українська влада, наприклад, ви вже можете скористатися послугою в деокупованому Ізюмі. Тож якщо ви самі за кордоном, а частина родини в Україні, можна подбати про близьких, захистивши їх за допомогою «Бронезахисту».

Додаток MyARX 

Цей додаток є дійсно дуже корисним для клієнтів компанії. У ньому зберігаються усі договори, які мають клієнти. В MyARX можна будь-якої миті побачити: номер договору страхування, програму страхування, термін дії договору, контактний номер телефону для зв’язку зі страховою компанією. Договори страхування будуть показані навіть якщо відсутнє інтернет-з’єднання на смартфоні, що стало особливо актуальним для воєнного часу. Завантажити нову версію або мобільний додаток можна в AppStore та Play Market.

Тож, маючи при собі тільки смартфон, можна подбати про здоров’я та життя, придбавши будь-які поліси страхування онлайн, потім завантажити додаток, щоб було легко управляти договорами. І все це може зайняти менш ніж 30 хвилин.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук