«Порше Україна» та бренд SEAT передали SEAT Ibiza благодійній організації СОС Дитячі Містечка Україна

Автомобіль було передано у рамках продовження проекту допомоги дітям-сиротам, сім’ям з дітьми, що були вимушені тимчасово покинути своє місце проживання, а також дітям, чиї батьки беруть участь у військових діях. SEAT Ibiza буде використовуватись для виїзду соціальних працівників організації, які надають гуманітарну та психологічну допомогу аби дістатись до найвіддаленіших міст нашої країни, у тому числі до прифронтових та деокупованих територій, куди наразі повертаються сім’ї.

Імпортер автомобілів Volkswagen, SEAT, CUPRA та AUDI вже 7 років підтримує дружні стосунки із СОС Дитячі Містечка Україна та із радістю допомагає дітям протягом усієї співпраці.

«Ведення економічної діяльності дозволяє нам підтримувати нашу країну, а також реалізовувати соціальну місію – підтримувати дітей та сім’ї, що опинились у складних життєвих обставинах через війну», — зазначив Генеральний директор ТОВ «Порше Україна» Йозеф Граф.

Передані у середині літа автомобілі Volkswagen T-Cross вже допомогли соціальним працівникам провести 46 виїздів на місця проживання дітей, 132 групових заходи, відвідати майже 2000 дітей від 4 до 16 років. 

СОС Дитячі Містечка Україна розпочала діяльність у 2003 році та працює задля попередження сирітства в Україні, розвитку сімейних форм виховання для дітей, позбавлених батьківського піклування, та підтримки молоді, яка виходить з-під опіки.

Організація є членом міжнародної федерації SOS Children’s Villages International (SOS Kinderdorf) та працює відповідно до конвенції ООН про права дитини.

ТОВ «Порше Україна» – офіційний імпортер автомобілів Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA та Volkswagen Комерційні автомобілі в Україні. 

Компанію засновано у 2008 році, підприємство є частиною австрійського холдингу Porsche Holding Salzburg.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук