Компанія Foxconn (та, що збирає iPhone) представила свій перший електромобіль

Читати на RU

Компанія Foxconn, яка найбільше відома як підрядник з виготовлення iPhone для Apple, представила свій перший електромобіль — Model B. Як повідомляє Fox Business, електрокар планують пустити в виробництво на недавно придбаному заводі Foxcon в Огайо, США, проте станеться це лише у 2024 році.

Model B розроблена на основі електромобільної платформи Foxtron MiH, яка використовуватиметься для кількох моделей, включаючи позашляховик Model C і седан Model E. Загалом ця платформа пропонуватиметься як готове рішення для інших автовиробників.

Foxtron є результатом співпраці між Foxcon і компанією Yulon Motor, яка першою випустить китайську версію автомобіля. Більше деталей буде оприлюднено 18 жовтня, але очікується, що автомобіль буде коштувати менше $30 000.

Електрокар вироблятиметься під торговою маркою Foxtron на заводі в Лордстауні, штат Огайо, який Foxconn придбала минулого року. Foxtron також оголосив, що створить прототип електромобіля Indi One від стартапу Indi EV, що базується в Лос-Анджелесі.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук