Створили графік погодинних відключень електроенергії в Києві. Де перевірити?

Читати на RU

Через пошкодження об’єктів енергетичної інфраструктури у Києві та Київській області сформувався певний дефіцит енергопотужності. Як повідомляє The Village з посиланням на «ДТЕК Київські електромережі», для балансування енергосистеми у столиці запроваджують графіки погодинних відключень електроенергії.

«Щоб запобігти масштабним відключенням, державна енергокомпанія НЕК Укренерго з 11:20 запровадила графіки аварійного відключення електропостачання. В нього потрапили значна частина промислових та побутових клієнтів Києва», — зазначають в «ДТЕК».

  • Для цього будуть складатися графіки почергового електропостачання. Починаючи з 11 жовтня на щоденній основі заздалегідь будуть оприлюднювати ці графіки на сайті з адресами та часом відключення. Очікується, що тривалість відключень не буде перевищувати 4 годин.
  • Крім того, громадян все ще просять не вмикати потужні електроприлади (пральні машини, бойлери, кондиціонери, електрочайники, тощо) під час вечірнього піку споживання з 17:00 до 22:00.
  • Перевірити графік відключень та дізнатися коли саме не буде світла на вашій вулиці можна на сайті «ДТЕК» за посиланням. Щоправда, на момент публікації сайт компанії не працює, а перевірити достовірність графіків, що вже поширюють в мережі, – неможливо. Тож найкращий варіант — дочекатися відновлення його роботи.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук