В Україні запустилася нова стартап-студія Up-n-Up. Що про неї відомо

Читати на RU

В Україні запрацювала стартап-студія Up-n-Up, яка вирішує проблеми стартапу та готує його до отримання перших інвестицій, стверджують її засновники. Компанія може оплатити послуги студії одразу, або розрахуватися після першої інвестиційної угоди. Журналіст AIN.UA розповідає про проект.

Що пропонує Up-n-Up?

Up-n-Up — це нова стартап-студія, що орієнтована на українські стартапи на ранніх стадіях. Метою студії є допомога фаундерам у розвитку їхніх проектів до того моменту, коли вони стануть готовими до отримання перших інвестицій. Серед сервісів, що пропонує студія, — вирішення найпоширеніших проблем молодих стартапів: перевірка гіпотези, стратегія виходу на ринок, складання фінансової моделі, підготовка пітч деку та розробка MVP.

Умови участі поділяються за трьома опціями, залежно від потреб стартапу:

  • стартап оплачує послуги одразу
  • стартап оплачує з інвестицій, які ми допомогли йому залучити
  • стартап віддає студії відсоток

Окрім операційної підтримки, студія також пропонує менторство від українських підприємців з досвідом роботи в Україні та закордоном, до яких найближчим часом доєднаються й іноземні. Також Up-n-Up може допомогти з формуванням команди, а на етапі підготовки до інвестицій — з підбором відповідних венчурних фондів, ангельських інвесторів та грантів.

Хто засновники?

Засновник студії Олександр Павленко, який є головним партнером і СЕО. Він також є засновником edtech-стартапу CHOIZY, який нещодавно отримав $100 000 гранту від Google Support Fund. Крім того, у студії є ще два партнери з досвідом побудови однієї з найбільших в Україні компаній-постачальників сировини для виготовлення скляних виробів, а також досвідом роботи в міжнародному стартап інкубаторі.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук