Новий лаунчер EA в Україні пропонує ціни в рублях

Читати на RU

Electronic Arts випустила заміну Origin та опублікувала новий клієнт для ПК: EA App. Для українских користувачів ціни на ігри досі в рублях. Про це повідомляє портал GameDev DOU.

Поки що EA App працює лише на Windows «з покращеним та простішим користувацьким інтерфейсом для швидкого запуску ігор». Обліковий запис при цьому можна синхронізувати з PlayStation, Xbox та Steam.

Як і платформа Origin, цей клієнт показує ціни в рублях, якщо користувач з України. Інтерфейс при цьому може стояти англійською або будь-якою іншою мовою, а гра може бути від української студії, співробітники якої приєдналися до лав ЗСУ. Ціни для українських користувачів залишаються в російській валюті.

Попри інтерфейс польською мовою ціни в рублях. Зображення: GameDev DOU

Українські користувачі неодноразово закликали EA змінити налаштування та показувати ціни для українців у нашій валюті чи бодай у доларах. У квітні Electronic Arts відповіли, що подумають, але схоже, цього так і не трапилося. До того ж в РФ та БР компанія забороняє користувачам повертати кошти, купувати нові ігри чи внутрішній контент та завантажувати мобільні ігри.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук