Uniswap Labs залучила $165 млн при оцінці в $1,66 млрд

Читати на RU

Децентралізована криптобіржа Uniswap Labs залучила $165 млн у новому раунді фінансування. Про це повідомляє видання TechCrunch.

  • За словами стартапу, фінансування серії B здійснив фонд Polychain Capital, який зосереджений на інвестиціях, пов’язаних з криптовалютою та технологією блокчейн. Наприкінці минулого місяця медіа повідомляли, що Uniswap Labs збирається залучити від $100 млн до $200 млн і співпрацює з Polychain.
  • Uniswap Labs заявила, що в рамках нового фінансування компанію оцінюють $1,66 млрд. Існуючі спонсори a16z crypto, Paradigm, SV Angel і Variant також брали участь у новому раунді. За даними DeFi Llama, на децентралізовану біржу припадає 64% усіх обсягів DEX.
  • Ринкова капіталізація токена протоколу обміну становить майже $5 млрд, незважаючи на спад ринку. Під час пікового циклу зростання минулого року ринкова капіталізація Uni перевищила 22,5 мільярда доларів.
  • В останні місяці Uniswap Labs поділилися планами додати «кілька нових продуктів». Одна з нових пропозицій дозволить клієнтам торгувати NFT на Uniswap з ряду ринків.

Чому це цікаво? Одна з найбільших угод в серії B для криптокомпаній відбувається в той час, коли спад на ринку зменшив бажання інвесторів виписувати нові чеки. За даними Pitchbook, інвестиції венчурного капіталу в криптостартапи скоротилися на 37% у кварталі, що закінчився у вересні. Показник склав $4,44 млрl, що є найнижчим показником у галузі за більш ніж рік.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук