Пітер Тіль інвестував у Quantum-Systems. Компанія передає Україні дрони

Німецький розробник дронів Quantum-Systems GmbH залучив $17,5 млн фінансування від американського міліардера Пітера Тіля та німецьких компаній Project A Ventures і Sanno Capital. Про це повідомляє Bloomberg.

  • Quantum-Systems GmbH розробляє та розгортає малі безпілотні авіаційні системи (sUAS) для використання військовими, прикордонними патрулями, гірничодобувними компаніями та для спостереження в містах. Док-станції дозволяють заряджати та розгортати безпілотні літальні апарати без участі людини-оператора.
  • За словами Тіля, компанія значно випереджує конкурентів. «Майбутнє UAS полягає не лише в програмному чи апаратному забезпеченні, а в інтелектуальному синтезі обох», — прокоментував мільярдер підхід Quantum-Systems у своїй роботі.
  • Quantum-Systems поставляє збройним силам України розвідувальні дрони. Так, повідоляється про 42 дрони, які компанія передала українським захисникам через німецькі збройні сили.
  • ЗСУ використовують високотехнологічні безпілотники «Вектор» компанії Quantum-Systems для повітряної розвідки. Цей дрон летить майже без шуму та передає відеозображення високої роздільної здатності з повітря через зашифрований канал передачі даних, сприяючи точному усвідомленню ситуації, повідомляли в компанії в серпні.
  • «Вектор» також оснащений найсучаснішим цифровим зв’язком для зв’язку в режимі реального часу з іншими системами та досягнення підвищених бойових характеристик усієї мережі.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук