Geek Ventures інвестував в американський АІ-стартап SportsVisio

Венчурний фонд Geek Ventures взяв участь у фінансуванні американського AI-стартапу SportsVisio, що залучив $3,1 млн seed-інвестицій. Раунд очолив Hyperplane Venture Capital, Sovereign’s Capital та декілька стратегічних інвесторів також долучилися.

  • SportsVisio — це американський стартап, що займається розробкою додатка для спортивної аналітики на основі технології Computer Vision AI. Зараз у команді проекту понад 20 спеціалістів, і стартап продовжує наймати нових. Зокрема, відкриті вакансії UI/UX Product Designers та Full Stack Developers.
  • Об’єм інвестиції Geek Ventures не повідомляється, Однак, як відомо AIN.UA, фонд інвестує до $200 000 першим чеком та згодом може довести до $1 млн на компанію в наступних раундах.
  • Фонд Geek Ventures у грудні 2021 року запустили білоруський ангельський інвестор Ігор Маханьок та засновник компанії 3DLOOK Вадим Роговський. Він зареєстрований в США. Зараз у портфелі Geek Ventures 20 стартапів.
  • Залучені кошти SportsVisio витратить на розвиток та масштабування AI-технології для автоматизації спортивної статистики й аналітики, починаючи з баскетболу.

Детальніше про роботу Geek Ventures в умовах повномасштабної війни ми розповідали раніше.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук