Сервіс Picodi запустив в Україні послугу кешбеку

1

Польський знижковий сервіс Picodi запустив нову послугу для своїх українських користувачів – кешбек, тобто повернення частини витрачених на покупки грошей. Завдяки цій опції користувачі зможуть повернути до 15% від суми покупок як в українських, так і в закордонних інтернет-магазинах та онлайн-сервісах.

В Україні кешбек буде доступний в більш ніж 50 інтернет-магазинах та онлайн-сервісах, таких як Yakaboo, Wish або iHerb. Розмір кешбеку буде залежати від магазину та категорії обраного товару, але здебільшого він становитиме від 1% до 8%. Для нових користувачів діятиме підвищений кешбек до 15%. Отримані в такий спосіб гроші користувач зможе перевести на свій банківський рахунок або Binance.

Зображення: Picodi

Сервіс Picodi був створений в 2010 році в польському місті Кракові. Зараз платформа працює в 44 країнах, серед яких країни Європи, Північної та Південної Америки, Африки й Азії. У 2015 році сайт залучив інвестиції при оцінці в 20 мільйонів злотих (148 млн грн). У 2021 році технологічна компанія Méliuz, що зареєстрована на фондовій біржі Сан-Паулу, придбала 51,2% акцій Picodi за 120 мільйонів бразильських реалів (860 мільйонів гривень). Водночас з Україною послуга кешбек від Picodi з’явиться теж в 34 інших країнах, у тому числі в Канаді, США та Німеччині.

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук