Співзасновник стартапу Captain Growth Дмитро Білаш став керівним партнером фонду Digital Future

Читати на RU

Український фонд Digital Future змінив керівного партнера. Засновник фонду Олексій Вітченко залишив посаду, його місце зайняв Дмитро Білаш. Редакція AIN.UA коротко розповідає про перестановку.

Дмитро Білаш. Фото — з Facebook-сторінки Дмитра
  • Дмитро Білаш — співзасновник стартапу Captain Growth: це AI-продукт, що здатен аналізувати рекламу і керувати маркетинговими активностями клієнтів. Цей стартап у 2019 році за $3,75 млн купила компанія Perion. Після виходу з проекту Білаш в тому числі займався ангельськими інвестиціями.
  • Олексій Вітченко приділить увагу розвитку власних проектів, чим загалом й зумовлена зміна керівного партнера. Зокрема, проектом Calmerry, який був запущений недавно.
  • За словами Вітченка, Digital Future відновив активний пошук та оцінку стартапів і готовий до нових інвестицій — це і є основна мета залучення Дмитра до команди. Останні місяці фонд не інвестував та не мав екзитів, але тепер готовий повертатись до роботи.
  • Фонд шукає українських фаундерів та команди з глобальним амбіціями, важливо що проект міг масштабуватись на ринки США та ЄС. Цікавлять компанії, що працюють на світових ринках, мають валідовані бізнес-моделі та інновації, що «роблять їх продукт унікальним».
  • Переважно інвестують раундах Seed та A.

З запуску у 2014 році фонд має 31 портфельну компанію та 7 екзитів, середній чек угод варіюється від $50 000 до $350 000. Серед інвестицій: BeLive, Let’s Enhance, Petcube, PromoRepublicReply.io, Salo, Serpstat, SignaLayer, Softcube, SplitMetrics, YouAppi, YouTeam тощо. Екзити: Mobify (Jeapie), Friendlydata, Coureon, Preply, Attendify, SOC Prime та Rallyware.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук