Instagram тестує додавання пісень у профілі

Читати на RU

Instagram працює над функцією, яка дозволяє користувачам додавати пісні до своїх профілів. Однак тести поки усередині компанії, тобто серед співробітників, пише видання Mashable.

Інформація про нову функцію з’явилася коли розробник Алессандро Палуці опублікував у Twitter скріншоти з оновленням Instagram. Пізніше прессекретар компанії сказав виданню, що ця функція є «внутрішнім прототипом», і вона не тестується зовні.

Функція з’явиться у вашому профілі Instagram у самому низу вашої біографії, під розділом посилань. Розробник продемонстрував, як це буде працювати, додавши пісню Ріка Естлі Never Gonna Give You Up до свого профілю.

Чому це важливо

Функція дещо нагадує соцмережі нульових. Аналогічна можливість була в MySpace. Коли соцмережа була на піку популярності між 2005 і 2008 роками, користувачі могли додавати пісні до свого профілю MySpace. Здатність публічно виражати себе за допомогою вибору пісні здавалася на той час абсолютно новомодною.

Звичайно, можливість додавати пісні до профілів не померла, коли MySpace втратив популярність. Ексклюзивний додаток для знайомств Raya дозволяє своїм користувачам додавати пісні до свого профілю, щоб потенційні партнери могли переглядати фотографії партнера під час відтворення пісні на їхній вибір. Оскільки ця функція не проходить зовнішнє тестування, немає впевненості, що Instagram зробить її загальнодоступною.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук