Тепер для клієнтів-ФОП доступний QR-еквайринг від «А-Банку»

В наш час розрахунки карткою стали переважним способом оплати для більшості покупців, тому без еквайрингу будь-яка торгова точка просто втрачає клієнтів. 

Саме тому «А-Банк» пропонує можливості для того, щоб кожен бізнес вибрав для себе зручний та вигідний варіант співпраці.

QR-еквайринг стане чудовою альтернативою вже знайомим терміналам, які встановлюються на торгових точках, при цьому підприємець отримує такі переваги: 

  • відсутня комісія за оренду обладнання та обслуговування, що залежить від курсу валюти та може збільшуватися;
  • «термінал» завжди з собою в будь-якій ситуації, адже Ви самостійно виставляєте суму до сплати та надаєте QR-код клієнту у Вашому смартфоні, в додатку АBank24;
  • не потрібно проводити дротовий інтернет у торгову точку, достатньо лише підключення до мобільного інтернету або мережі WI-FI; 
  • можна використовувати паралельно з терміналом для оплати за межами торгової точки — кур’єрська доставка, виносна торгівля тощо.

Для того, щоб здійснити оплату за допомогою QR-еквайрингу, необхідно:

  • відсканувати QR-код на смартфоні, або роздрукований QR-код у торговій точці;
  • обрати спосіб оплати: GooglePay / ApplePay або ввести дані картки у вікні, що відкрилося після сканування; 
  • підтвердити оплату на суму, яку виставив касир.

Все, що потрібно зробити для підключення QR-еквайрингу, — подати заявку на сайті або звернутися до будь-якого найближчого відділення «А-Банку» та насолоджуватися зручним сервісом.

Про «А-Банк»

«А-Банк» представлений на ринку банківських послуг понад 25 років. Послугами банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета банку – надання сучасного та технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України, наші відділення готові надати якісний сервіс кожному клієнту.

За новинами «А-Банку» слідкуйте на офіційних сторінках Telegram, Facebook, Instagram, Youtube, TikTok.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук