Apple піднімає ціни на свої стрімінгові сервіси. Але не в Україні

Читати на RU

Вартість підписки на Apple TV+ збільшиться з $4,99 до $6,99 на місяць, а річний план збільшиться з $49 до $69. Компанія також підняла ціни на Apple Music і пакет Apple One, повідомляє видання The Hollywood Reporter. Однак, як стало відомо згодом українських користувачів це не стосується.

  • За планом Apple ціна мала вирости із зростанням кількості контенту. «Ми представили Apple TV+ за дуже низькою ціною, тому що ми почали лише з кількох шоу та фільмів. Тепер, через три роки, Apple TV+ є домом для широкого вибору відзначених нагородами та широко визнаних серіалів, художніх фільмів, і документальних фільмів», — кажуть в компанії.
  • Але Apple TV+ — не єдиний сервіс, на який зросли ціни. Apple Music підвищить ціну свого єдиного плану на $1 долар на місяць до 10,99 , сімейного плану на $2 — до $16,99 доларів на місяць і річного плану до $109 доларів на рік. А пакет Apple One, який включає Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade та інші сервіси, підвищить ціну індивідуального плану на $2 на місяць до $16,95.
  • Зміна на Apple Music пов’язана зі збільшенням витрат на ліцензування. Netflix , Disney+ і Hulu підняли ціни цього року, і це підвищення цін, у свою чергу, призвело до відновлення інтересу до менш дорогих рівнів із підтримкою реклами. Disney+ і Netflix, які раніше були без реклами, цього року запустять дешевші варіанти з рекламою. Apple TV+ — остання велика служба потокового відео, яка не підтримує рекламу
  • За інформацією від читачів AIN.UA для підписників Apple з України ціни залишаться на тому ж рівні і не зростуть.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук